Pohištvo po meri

Pohištvo izdelano po meri lahko maksimalno prilagodimo dimenzijam prostora. Oblike in materijali pohištva so oblikovani izključno za vas. Govorimo o unikatnem pohištvu, ki je v maksimalni meri prilagojeno vašim željam in potrebam. Kontaktirajte nas, da se dogovorimo za pripravo celovitega načrta notranje opreme, izdelane po meri.

Stanovanje opremljeno s pohištvom po meri

Pohištvo izdelano po meri, lahko v maksimalni možni meri prilagojeno vašemu načinu življenja, navadam in pričakovanjem. Predpogoj za dobro načrtovano pohištvo po meri je uvodni sestanek, kjer se opredelijo potrebe in želje naročnika. Na podlagi vaših vsakodnevnih navad, hobijev, … vam bo oblikovalec oz. arhitekt temu primerno izrisal pohištvo po meri. V kolikor ste veliki ljubitelj literature in v stanovanju nimate primernega prostora za knjižnico, potem bo zagotovo dnevni regal moral zadostiti potrebi po zadostnemu številu polic (odprtih, zaprtih, steklenih, lesenih, pisanih, ….). Vsi dobro vemo, kako pomembna je delovna površina, za katero se šolar (sam ali s sošolci) uči, piše domače naloge, ….

Naši mizarji izdelujejo kvalitetno pohištvo po meri, ki je tudi cenovno ugodno. Slovensko pohištvo po meri ponujamo predvsem zato, ker ga označuje odlična evropska kakovost.

V kolikor niste privrženec pohištva po meri in vam le-to ne ugaja vam ostane na izbiro naša pestra ponudba tipskega serijskega – industrijskega pohištva, kjer vam bomo na podlagi strokovnega posveta predlagali najboljšo rešitev za vaše prostore. Seveda lahko tudi serijsko pohištvo prilagodimo vašim dimenzijam prostora določene kose pohištva pa naredimo po meri.

Kuhinja po meri

Kuhinje po meri

Covid-19 obvestilo

Pri obisku trgovine je obvezna uporaba maske.

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma, poslovnega prostora,.... Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris...
Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Akcija: V septembru oblikujemo brezplačno VIDEO VIZUALIZACIJO KUHINJE. Velja za prenovo ali opremo hiše na ključ.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ.

Prenova hiše