Kopalniška oprema

Sanitarna keramika v modernem ali klasičnem stilu

Polkrožne oblike umivalnikov, wc školjk, bidejev v beli ali črni barvi. Polkrožne oblike tuš kabin z zlatimi ali medeninastimi inserti, peskanim steklom in stiliziranimi vzorci. Samostoječe kopalne kadi v beli barvi z zlatimi ali medeninastimi inserti. Vse to je kopalniška oprema oblikovna v klasičnem stilu.

Čiste, simetrične linije, v sijajni ali mat različici. Bela, črna in barvita sanitarna keramika. Kopalniške omarice, vgrajene in elegantno poravnane s steno. To pa je moderno oblikovana sanitarna keramika.

Kopalniška oprema naj bo praktična za vzdrževanje in usklajena s konceptom oblikovanja prostora. S široko ponudbo sanitarne keramike lahko oblikujemo kopalnico naročnikovim željam.

Ob izboru sanitarne keramike je pomembna tudi predhodna priprava instalacijskih del (podometne armature, vgradne talne kanalete, viseča wc školjka, …)

Zlata pipa

kopalniške omarice

Covid-19 obvestilo

Pri obisku trgovine je obvezna uporaba maske.

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma, poslovnega prostora,.... Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris...
Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Akcija: V septembru oblikujemo brezplačno VIDEO VIZUALIZACIJO KUHINJE. Velja za prenovo ali opremo hiše na ključ.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ.

Prenova hiše