Notranja oprema hiše

Notranja oprema hiše sodi med najzahtevnejše oblike načrtovanja notranje opreme, saj potem, ko se opredelijo želje po praktičnosti, designu, lahkem vzdrževanju ter izbiri barv, materijalov in samega stila, je pomembno nameniti pozornost tudi načinu življenja njenih lastnikov in s tem posledično njihovim potrebam.

Med notranjo opremo hiše prištevamo tlake, svetila, stensko dekoracijo, kopalniško oz. sanitarno opremo in pohištvo. Notranja oprema hiše posredno ali neposredno vpliva na kakovost bivanja. Zato je pomembno nameniti veliko pozornost pri načrtovanju in zboru notranje opreme.

Načrtovanje notranje opreme hiše predstavlja izziv, ko je potrebno npr. željen stil – naj bo to minimalističen (torej s čimmanj pohištva), uskladiti z lastnikovimi navadami (ljubezen do knjig in branja, kjer je potrebno veliko količino knjig tudi nekam umestit).

In ker govorimo o zasebnih domovanjih, ki nam predstavljajo varno zavetje, v katerih se skušamo počutit sproščeno in delit najlepše trenutke s svojimi najbližjimi, so enako pomembni tudi detajli, s katerimi zaokrožimo podobo celotnega ambienta. Zato je načrtovanje notranje opreme s pomočjo arhitekturnega biroja ali notranjega oblikovalca smiselno, saj vam lahko z izkušnjami in strokovnimi napotki olajša marsikatero dilemo in skrb.

Notranja oprema za vsak dom.

Notranja oprema hiše

Covid-19 obvestilo

Pri obisku trgovine je obvezna uporaba maske.

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma, poslovnega prostora,.... Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris...
Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Akcija: V septembru oblikujemo brezplačno VIDEO VIZUALIZACIJO KUHINJE. Velja za prenovo ali opremo hiše na ključ.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ.

Prenova hiše