Svetila

Vrhunska svetila za dom, svetila za hišo, delovna osvetlitev poslovnih prostorov.

Nudimo projektiranje svetlobe z vrhunskimi fotorealističnimi vizualizacijami hiše, stanovanja, poslovnega prostora,... Svetloba je pomemben dejavnik, ki vpliva na dobro (ali slabo) počutje v prostoru. Ločimo splošno, delovno in ambientalno osvetlitev prostorov. Pri namembnosti osvetlitve je pomemben izbor barve in moči svetilnosti, nenazadnje pa tudi oblike in želen stila samega svetila.

Svetila in osvetlitev prostorov niso le omejena na funkcionalnost, kot takšno. Svetloba, pa čeprav umetna, vpliva na počutje ter neposredno vpliva na oblikovanje prostora, kot celote.

Ni dovolj, da je načrtovanje osvetlitve dobro razporejeno in tudi ni dovolj, da je izbrano svetilo lepo usklajeno s konceptom notranje ureditve prostora. Svetila – vgradna, nadometna, dekorativna in ambientalna morajo zagotavljati, poleg vsega zgoraj že naštetega tudi ustrezno moč in barvo svetilnosti. Samo na takšen način, ko so upoštevani vsi elementi, od izgleda, načrtovanja ter izbora sijalke lahko ustvarimo pravilno in usklajeno osvetlitev prostora.