Talne obloge

Projektiramo, vizualiziramo ter položimo vse vrste talnih oblog.

Med talne obloge prištevamo parket, laminat, vinil, keramiko, samoizlivne tlake, kamnite tlake, pluto, ... Pri izboru talnih oblog je pomembna namembnost prostora in njegova praktična uporabnost.
Talne obloge so pomemben element notranje opreme - naj bi predstavljale trajno rešitev vsakega doma ali poslovnega prostora. Izboru talnih oblog je pomembno nameniti večjo pozornost in premišljeno odločitev.

Med talne obloge prištevamo parket, laminat, vinil, keramiko, kamnite oz. granitne obloge, samoizlivne tlake, pluto.

Katero talno oblogo izbrati je odvisno predvsem od namembnosti prostora (v kopalnicah je želja po keramiki, v spalnicah po parketu ali laminatu, …) in praktične uporabnosti (vzdrževanje, čiščenje, …). To sta kriterija, ki običajno prednjačita pri večini ljudi, ni pa nujno, da je temu tako.

Parket v kopalnicah in keramika v spalnicah sta odločitve, ki so čedalje bolj prisotne. Temu botruje tehnologija ogrevalnih talnih sistemov ter nenazadnje same želje po točno določenem materialu.

Oglejte si tudi zunanje lesene talne obloge.

Za več informacij glede talnih oblog, nas pokličite.

Vrhunski parket, polaganje ribja kost

Covid-19 obvestilo

Pri obisku trgovine je obvezna uporaba maske.

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma, poslovnega prostora,.... Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris...
Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Akcija: V septembru oblikujemo brezplačno VIDEO VIZUALIZACIJO KUHINJE. Velja za prenovo ali opremo hiše na ključ.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ.

Prenova hiše