Oblikovanje notranje opreme

Notranji oblikovalec - Interior design

Prijazno Vas pozdravljamo na naši spletni strani. Smo ekipa strokovnjakov, kjer združujemo znanja z različnih strokovnih področij ter vam tako nudimo vse potrebno, od svetovanja, projektiranja do izvedbe notranje opreme. Na podstrani o oblikovanju vas še posebej pozdravljam Maja Blažič, po poklicu diplomirana projektantka notranje opreme (interior designer) z diplomo mednarodne šole Instituti Callegari Milano, zadolžena za oblikovanje - projektiranje notranjih prostorov.

Zagledanost v lepo opremljena domovanja me spremlja že od malih nog. Šarm svojega dela vidim v tem, da me vsakič, ko zaključim kakšen projekt, spremljajo čustva tiste otroške prevzetosti, ki nas napolnijo z radostjo in zadovoljstvom. Toliko bolj mi je ljubo, ko vidim, da mojim strankam polepšan (obnovljen, preurejen) dom pričara čustva udobja, lepote in prijetnega bivanja.

Kot notranji oblikovalec z znanjem in izkušnjami, ki smo si jih pridobili z leti predanega dela, na področju notranje ureditve, vam lahko prikažemo naše ideje in vaše želje z vrhunskimi 3D foto-realističnimi vizualizacijami, s katerimi lahko začutite Vaš novi dom še preden se začne gradnja ali notranja ureditev stanovanja, hiše, poslovnega prostora…

NAČIN DELA

V pogovoru z Vami bom prepoznala Vaše želje in pričakovanja. Povejte mi odkrito česa ne želite in kaj vas moti. Prepričana sem, da bomo našli skupno najsijajnejšo rešitev za Vaš dom.
Zavedam se, da Vaš dom lahko napolnite s toplino družinskega vzdušja le Vi, jaz kot notranji oblikovalec pa Vam lahko s strokovnimi nasveti Vašo toplino povežem s svetlobo, barvami, razporeditvijo pohištva…in Vam pomagam, da bo zasijal v Vaši sproščeni življenjski prisotnosti.

oblikovanje notranje opreme – video simulacija prenove hiše


CELOVIT PROJEKT –  oblikovanje notranje opreme

Pogovor in ogled mi pomenita osnovo za načrtovanje, ki zajema:

Z vrhunsko HD fotorealistično vizualizacijo lahko začutite Vaš novi dom ali poslovni prostor še pred začetkom gradnje.

VSE ZA OPREMO DOMA NA ENEM MESTU!

>> želim vedeti več <<


ČAS IZDELAVE

Za pripravo uvodnega idejnega projekta, ki je osnova za opremljanje prostorov potrebujemo približno 15-30 dni, od potrjene ponudbe. Lahko tudi več, odvisno od velikosti projekta in trenutne zasedenosti.

Projekcijska predstavitev idejnega projekta poteka v našem studiu, kjer vam poleg izrisov predstavimo tudi predlagane materijale, svetila, barve, ki so v projektu zajeti ter naše dobavitelje, ki so preverjeni in s katerimi sodelujemo že vrsto let.
Prijazno vabljeni!

Maja Blažič, interior designer (notranji oblikovalec).

Za podrobnejše informacije o našem delu nas kontaktirajte.

Oblikovanje notranje opreme

Referenčni objekti - video predstavitev

Ostale vsebine v kategoriji

Covid-19 obvestilo

Pri obisku trgovine je obvezna uporaba maske.

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma, poslovnega prostora,.... Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris...
Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ.

Prenova hiše