Virtualno oblikovanje prostorov za kataloge

Virtualni izrisi pohištva, prostorov, dekoracij namenjenih katalogom in cenikom proizvajalcev.

V zadnjih letih se proizvajalci pohištva, svetil, kopalniške opreme, … odločajo za oblikovanje katalogov in cenikov z virtualnimi prostori. Njihovi produkti so tako virtualno predstavljeni.

Za tovrstno obliko katalogov se odločajo predvsem iz enega razloga – stroški virtualnih izrisov ambientov so bistveno cenejši, kot postavljanje in opremljanje realnih prostorov. Nenazadnje se lahko skozi virtualno fotografijo poigramo z zanimivimi arhitekturnimi elementi, ki prostore naredijo bolj atraktivne (poševne stene, velike steklene površine, vodni elementi, …).

Podjetje Proambient je na področju virtualnega oblikovanja prisotno že več kot desetletje. Objavljene virtualne fotografije predstavljajo naše referenčne objekte, iz katerih so razvidni materijali, odboji, teksture, … Za kataloško oblikovanje so potrebne nekatere prilagoditve, ki ambiente predstavljajo še bolj realno.

V kolikor vas tovrstna oblika sodelovanja zanima, nas kontaktirajte. Pogovorili se bomo o možnostih, ki jih virtualna fotografija ponuja.

Covid-19 obvestilo

Pri obisku trgovine je obvezna uporaba maske.

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma, poslovnega prostora,.... Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris...
Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Akcija: V septembru oblikujemo brezplačno VIDEO VIZUALIZACIJO KUHINJE. Velja za prenovo ali opremo hiše na ključ.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ.

Prenova hiše