Stavbno pohištvo

Okna, notranja in vhodna vrata, balkonske in notranje ograje

Ponudba in izbor stavbnega pohištva je raznolik, kolikor so raznolike želje in potrebne naročnikov. Plastična, aluminijasta, lesena ali kombinirana okna in balkonska vrata. Pri čemer izberemo tudi takšna, ki imajo označbo "pasivno".

V našem podjetju vam nudimo okna in vrata, izdelana iz PVC umetne mase sistema Trocal, kateri je na tržišču že skoraj 60 let. Okvirji in krila so iz več komornih profilov ter ojačani s pocinkanimi jeklenimi ojačitvami. Vsi materiali so okolju prijazni. Poleg umetne mase vam ponujamo tudi lesena okna ali aluminijasta.

V naši ponudbi imamo serijska slovenska in italijanska notranja vrata ter slovenska notranja vrata, izdelana po naročilu. Naši mizarji so vrhunsko usposobljeni in imajo najmodernejšo tehnologijo za izdelavo in montažo notranjih vrat po meri ali za montažo serijsko izdelanih vrat. Vrata, izdelana po meri prilagodimo vašim željam, tako z vrezkanimi motivi vseh vrst, kot tudi dimenzijsko in v poljubnih materijalih. Motiv lahko namestimo na steklo ali pa se gravira v lesno-masivno ali lakirano MDF površino.

Lesena, plastična ali aluminijasta vhodna vrata. Vhodna vrata na ključ ali prstni odtis. Vhodna vrata z vgrajeno led osvetlitvijo. V naši raznoliki ponudbi vhodnih vrat lahko izbirate v različnem cenovnem razredu, v različnih materijalih in obdelavah.

Vrata v liniji s podbojem, mehka linija podboja