Projekt notranje opreme

Projekt notranje opreme sodi med najpomembnejše investicije pri gradnji hiše.

Skrbno načrtovanje s kakovostno, realistično predstavitvijo notranje opreme v celoti vam pričara občutek bivanja v novem domu, še preden se gradnja ali opremljanje začne.

Projektiranje notranje opreme terja celovit pristop, tako v temeljitem pogovoru z naročnikom, kot tudi kasnejši izvedbi. Zaupajte nam, da vam izdelamo projekt notranje opreme, s katerim si boste olajšali izvedbo notranje ureditve vašega novega doma.

V tako raznoliki ponudbi notranje opreme, kot smo ji priča danes, je velikokrat težko izbrat in usklajeno oblikovat prostore. Vsi si želimo lepega in prijetnega doma, nenazadnje tudi praktičnega.

Prenova hiše na ključ

S projektom notranje opreme vam izdelamo načrt, ki vam služi kot smerokaz. V njem je izbrana celovita notranja oprema, od tlakov, pohištva, svetil ter dekoracije sten. Notranja oprema je ustrezno 3D izrisana v vaših prostorih, tako ni več dileme ali je izbrano pohištvo ustrezno ali izbrana keramika ustreza karakteristikam vaše kopalnice in ali oblikovana osvetlitev zagotavlja dovolj svetlobe.

Pokličite nas, da se dogovorimo za uvodni sestanek in skupaj začrtamo pot vašega novega doma.

Projektiranje notranje opreme

Projektiranje notranje opreme

Video predstavitev projekta notranje opreme hiše

Covid-19 obvestilo

Pri obisku trgovine je obvezna uporaba maske.

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma, poslovnega prostora,.... Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris...
Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Akcija: V septembru oblikujemo brezplačno VIDEO VIZUALIZACIJO KUHINJE. Velja za prenovo ali opremo hiše na ključ.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ.

Prenova hiše