Hotel Vila v Dalmaciji

Mediteransko vzdušje in udobje

Oblikovali smo družinski hotel z dvanajstimi nadstandarnimi sobami, hotelskim apartmajem, dvema restavracijama, recepcijo in zunanjo ureditev z dvema terasama ter coctail barom.

Izhodišče oblikovanja je narekovala stara Dalmatinska vila v vsej svoji trpežnosti kamna in neverjetni svetlobi, ki se odraža prav na kamniti fasadi. Nenehno pihljanje vetra in sol v zraku sta bila ključna elementa pri izbiri trpežnih in vzdržljivih materijalov.

Elegantno zasnovana notranja ureditev hotela z upoštevanjem tradicije materijalov, kot sta kamen, ki se ne pojavlja le v zunanjosti, temveč tvori pomemben dekorativni element tudi v notranjosti in kovano železo na ograjah, kot večen in trpežen, tvorijo edinstveno kombinacijo z moderno oblikovanih pohištvom.

Udobno in prostorno oblikovana notranjost, ki se prepleta in nadaljuje v zunanjost, kjer prijetna mediteranska klima združuje in briše ločnice med bivanjem na prostem in uživanjem v udobju hotela.

Hotel vila v Dalmaciji - zunanjost

Ostale vsebine v kategoriji

Covid-19 obvestilo

Pri obisku trgovine je obvezna uporaba maske.

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma, poslovnega prostora,.... Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris...
Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Akcija: V septembru oblikujemo brezplačno VIDEO VIZUALIZACIJO KUHINJE. Velja za prenovo ali opremo hiše na ključ.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ.

Prenova hiše