Novogradnja hiše – Nova Gorica

V neposredni bližini Nove Gorice se na prekrasni lokaciji nahaja enodružinska stanovanjska hiša. Umeščena v zelenje okoliških gričev in odmaknjena od mestnega vrveža.

Oblikovali smo idejno zasnovo notranje ureditve, ki je moderna in v nevpadljivih barvnih odtenkih. Nevsiljivo prepletanje arhitekturnih elementov, kot so stopniščna ograja, razgiban strop in asimetrija prostorov dajejo navedeni novogradnji poseben pečat.

Stene, pobarvane v nežnih, zemeljskih tonih in obenem pralne zagotavljajo toplino in nenazadnje enostavno vzdrževanje.

Toplina prostorov se odraža tudi na parketu v hrastovi teksturi, svetlem pohištvu v smetanovi barvi in lesenih, masivinih insertih, kot je jedilna miza.

In prav jedilnica, kot osrednji prostor, harmonično povezuje dnevno sobo in kuhinjo. Masivna, hrastova jedilna miza z udobnimi stoli/fotelji predstavlja središče druženja. Razkošen in moderno oblikovan lestenec oblikovno zaokroži podobo jedilnice in dodatno poudarja eleganten izgled ter osrednjo vlogo celotnega pritličja.

Novogradnja hiše - Nova Gorica

Ostale vsebine v kategoriji

Covid-19 obvestilo

Pri obisku trgovine je obvezna uporaba maske.

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma, poslovnega prostora,.... Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris...
Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Akcija: V septembru oblikujemo brezplačno VIDEO VIZUALIZACIJO KUHINJE. Velja za prenovo ali opremo hiše na ključ.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ.

Prenova hiše