Večno elegantno – obnova hiše v okolici Branika

V družinski stanovanjski hiši smo na novo oblikovali pritličje in razporeditev prostorov. Tako smo dva prostora združili v večji bivalni prostor, ki zajema prostorno kuhinjo z zajtrkovalnim pultom, jedilnico in dnevno sobo.

Pohištvo je v svetlem barvnem odtenku biserno bele barve, s posameznimi detajli, kot so ukrivljene noge na dnevnem regalu. Kot minimalen kontrast se na kuhinjskem pultu, sedežni garnituri in stolih pojavlja nežen rjav odtenek. V svetlo rjavem odtenku je tudi talna keramika.

Stene so pobarvane v dekorativno barvo, ki je nekoliko odbojna in kombinirane s kamnito stensko oblogo. Zanimiv detajl predstavlja tudi posebna stenska dekorativna tehnika nanosa, ki se nahaja v jedilnici. Le-ta ponazarja efekt presekanega kamna, kar vnaša v prostor poseben izgled.

V delno spuščenem stropu so vgrajena led svetila in led trakovi, ki poudarjajo razgiban in eleganten izgled prostora. Kot pika na i se nad jedilno mizo in v kotu dnevne sobe nahajata viseča lestenca.

Simulacija prenove hiše

Video simulacije prenove hiše

Ostale vsebine v kategoriji

Covid-19 obvestilo

Pri obisku trgovine je obvezna uporaba maske.

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma, poslovnega prostora,.... Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris...
Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Akcija: V septembru oblikujemo brezplačno VIDEO VIZUALIZACIJO KUHINJE. Velja za prenovo ali opremo hiše na ključ.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ.

Prenova hiše