Prenova kuhinje, Šempeter pri Gorici

Prenova kuhinje, jedilnice in dnevne sobe. Brezčasna klasika s stilom.

Lastnica se je odločila, da bo popolnoma prenovila osrednji bivalni prostor. Želje so bile po svetlem prostoru in klasično/stilno oblikovanem pohištvu.

Da bi dosegli efekt želena smo morali odstraniti temno, leseno zidno pregrado, ki je razmejevala kuhinjski del od dnevnega. Tako smo pridobili večji, bolj zračen in svetel prostor.

Kot vedno je bil podan velik poudarek tudi na osvetlitvi. Stropove smo delno spustili in vanje vgradili led reflektorje. Tako je prostor pridobil na dodatnem efektu prostornosti, nenazadnje pa tudi na funkcionalnosti.

Naslednja komponenta, ki je vplivala na svetel izgled je bil izbor pohištva v svetlih barvnih niansah. Kljub temu, da je stil opreme klasičen, le-ta deluje lahkotno in nenatrpano. Izrazito lepo oblikovano masivno pohištvo, z velikim poudarkom na detajlih, kot so izrezljane intarzije dajejo pohištvu in prostoru poseben pečat.

Kot minimalen kontrast svetli barvni skali se pojavlja kamnita, stenska obloga in kerrock pult v nežnem, rjavem odtenku.

Ostale vsebine v kategoriji

Covid-19 obvestilo

Pri obisku trgovine je obvezna uporaba maske.

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma, poslovnega prostora,.... Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris...
Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Akcija: V septembru oblikujemo brezplačno VIDEO VIZUALIZACIJO KUHINJE. Velja za prenovo ali opremo hiše na ključ.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ.

Prenova hiše