Prenova stanovanja v Šempetru pri Gorici

Oblikovali smo idejno zasnovo stanovanja, ki zajema prostorno vhodno vežo, kopalnico, kuhinjo in dnevno sobo z jedilnim kotom.

Stanovanje je odeto v elemente narave, ki se odražajo tako na kamnitih in lesenih stenskih oblogah, kot tudi na izboru tlakov in pohištva. Kot kontrastna protiutež nevpadljivi, barvni skali narave se pojavlja črno-bež barva, s katero dosežemo izrazit, moderen izgled prostorov.

Knjižne police v stilizirani obliki listov, z vertikalnimi lesenimi palicami ponazarjajo izgled rastlin. Stopniščna ograja, ki spominja na drevesna debla in masiven, asimetrično rezan pult v kopalnici sta dodatna elementa, ki izražata elemente narave.

Z usklajeno in uravnoteženo kombinacijo lesa in kamna ter črne in bež barve smo poudarili toplino prostorov in obenem ohranili prostornost in nenatrpanost.

Ostale vsebine v kategoriji

Covid-19 obvestilo

Pri obisku trgovine je obvezna uporaba maske.

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma, poslovnega prostora,.... Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris...
Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Akcija: V septembru oblikujemo brezplačno VIDEO VIZUALIZACIJO KUHINJE. Velja za prenovo ali opremo hiše na ključ.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ.

Prenova hiše