Prestižno stanovanje – Ljubljana

Elegantno in brezčasno

Celovito oblikovanje in izvedba nadstandardnega stanovanja na elitni lokaciji v Ljubljani.

Z lastnico stanovanja smo se spoznali, ko je bil manjši stanovanjski blok z nadstandardnimi stanovanji še v polni gradnji. Gradbišče je bilo v polnem delu, ko smo pričeli s temeljito in premišljeno načrtovano vodovodno in električno napeljavo. Pa tudi prezračevalni sistem in pametne instalacije so predstavljale veliko angažiranosti. Usklajevanje in izvedba s podizvajalci je terjalo svojstven izziv.

Istočasno s tehničnimi načrti smo izvajali tudi 3D vizualizacije, tako da je lastnica imela več čas vpogled v oblikovanje prostorov. Nastajale so ideje, ki so že od prvih izrisov bile pisane na kožo novi lastnici.

Po slabem letu projektiranja in izvedbe je nastalo elegantno oblikovano stanovanje v centru Ljubljane. Svetli barvni odtenki, z minimalnim barvnim kontrastom tapet in unikatnih likovnih del, pričajo o prefinjenem okusu za detajle, kjer nič ni puščeno naključju.

Nekoliko odbojne biserno bele stene, zlat mozaik, kot detajl v kopalnici, premišljeno izbrana elegantna, steklena svetila, polkrožna oblika kuhinjskega pulta, … Prestižni materijali in elegantna oblika pohištvenih elementov tvorita v tem meščanskem stanovanju brezčasen in večno aktualen izgled.

Video vizualizacija stanovanja v Ljubljani

Prestižno stanovanje v Ljubljani

Ostale vsebine v kategoriji

Covid-19 obvestilo

Pri obisku trgovine je obvezna uporaba maske.

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma, poslovnega prostora,.... Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris...
Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Akcija: V septembru oblikujemo brezplačno VIDEO VIZUALIZACIJO KUHINJE. Velja za prenovo ali opremo hiše na ključ.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ.

Prenova hiše