Moderno opremljeno stanovanje v dveh etažah

Stanovanje, ki se nahaja v zadnjih dveh nadstropjih stolpnice v centru Nove Gorice.

Prekrasni razgledi, ki segajo vse do Goriških Brd.

Zaupano nam je bilo popolno oblikovanje in opremljanje tega dvonadstropnega stanovanja v centru Nove Gorice. Poleg pohištva smo na novo oblikovali tudi postavitev osvetlitve in dobavili tako vgradna, kot tudi nadometna svetila. Da smo stanovanje v karseda možni meri prilagodili potrebam novih lastnikov, smo preuredili tudi garderobni prostor in pralnico.

Prostori so oblikovani v modernem stilu, kjer se kontrastno prepletajo atrancit siva, bela in hrastova lesna tekstura. V osrednjem bivalnem prostoru so stene pobarvane v odbojno, dekorativno belo barvo. Stene v sobah pa so pretežno kombinirane z atrancit sivimi odtenki (pravtako dekorativni in odbojni) ter tapeti.

Stanovanje, ki razpolaga z balkonom in večjo teraso ponuja prekrasne razglede na okolico. Idealen zunanji prostor za druženje ob veliki mizi za 8 oseb in kotnim sedežnim sestavom. Visoko kvalitetno in trpežno izdelano pohištvo, primerno za zunanje površine.

Covid-19 obvestilo

Pri obisku trgovine je obvezna uporaba maske.

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma, poslovnega prostora,.... Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris...
Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Akcija: V septembru oblikujemo brezplačno VIDEO VIZUALIZACIJO KUHINJE. Velja za prenovo ali opremo hiše na ključ.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ.

Prenova hiše