360° virtualna resničnost - 3D očalaRealističen predogled bodočega doma VR360°.

360 virtualna resničnost obnova hiše VR360

Hiše Interior design VR360 Hiše Interior design VR360

 

Obnova mansardne kopalnice

Obnova mansardne kopalnice Obnova mansardne kopalnice

 

Novogradnja stanovanjske hiše

360° očala samsung oculus 360° očala samsung oculus

3D simulacija 

Obnova hiše

Obnova hiše Obnova hiše

 

 
Ko opremljamo prostore je eno izmed osnovnih vodil pri izboru notranje opreme, kaj nam je všeč in kaj ni. Običajno iščemo ideje po internetu, revijah in katalogih pohištva. Tako si ustvarimo v mislih ''jasno sliko'' kako bo naš prostor, stanovanje ali hiša izgledala. A ko začnemo kombinirat različno opremo, izbrano od vsepovsod se zelo hitro zavemo, da na videz preprosta kombinacija pohištva in barv postane kompleksen sistem elementov v specifičnem ambientu, ki presega samo pohištvo. Postaja nam čedalje bolj jasno, da oblikovanje prostora terja mnogo več. Poleg stila in oblike pohištva je potrebno uskladiti tudi barve, materijale (še posebej odbojne) in svetlobo. V kolikor opremljamo le en prostor ali celo samo del večjega prostora je lahko dilema še toliko večja, ker ga moramo stilno in barvno uskladiti z obstoječo opremo.

Ne glede na to, kako velika bo vaša prenova je pametno pred opremljanjem prostore izrisati. V kolikor ste vešči jih lahko izrišete sami. Lahko pa to prepustite projektivnim birojem.

Virtualna fotografija je specifičen tip „izrisa“, ki se bistveno razlikuje od „plastičnih“ izrisov osnovnih risarskih programov. Virtualna fotografija detalno prikazuje materijale, odboje, relief, barve in simulacijo svetlobe (fotometrične lastnosti svetil).... Pri vrhunski virtualni fotografiji velikokrat ne razlikujemo ali gre za izris ali resničen posnetek (fotografijo izvedenega prostora).

Že nekaj let je na trgu tudi nadgradnja virtualne fotografije, t.j. video simulacija, ki omogoča še bolj celostno predstavo o novi podobi objekta.

Kot zadnja novost, ki približa virtualno resničnost še ne opremljenega prostora, so '' 3D očala VR360 ''. Le-ta s posebno aplikacijo predvajajo virtualni prostor, ki sledi vašim gibom. Tako vaše nove kuhinje ne spremljate več samo skozi projekcijo na računalniku, temveč postanete del nje. S tem, ko si nadenete očala, stopite v prostor, ki vas obdaja v kotu 360 stopinj. Praktično stojite sredi vaše nove kuhinje in se v njej gibljete. Opazujete jo in si jo ogledujete z vseh zornih kotov. S takšnim pristopom dobite karseda dovršeno idejo o prenovljenem prostoru. Od tu naprej ni več dileme ali vam je izbrana kuhinja, sedežna garnitura, kopalnica ali otroška soba všeč.

Pametneje je, da izrise in opremo prostorov zaupate profesionalcem, ki nič ne prepuščajo naključju. Popravljati slabo izvedene investicije terja dodatne stroške in čas, zato predhodno izrisani prostori nudijo detalen vpogled z izbrano opremo, še preden se odločite za nakup notranje opreme ter izvedbo ostalih zaključnih del. 
Ostale vsebine v kategoriji

Projektiranje, oblikovanje in 3D vizualizacija notranje opreme

Projektiramo in vizualiziramo notranjo opremo za stanovanja, stanovanjske hiše, hotele, restavracije, apartmaje.... Od ideje, načrta in vizualizacije do končne izvedbe.


Arhitekturno projektiranje stanovanjske hiše

Ponujamo Vam celovite rešitve glede projektiranja(idz, pgd, pzi), oblikovanja in dobave notranje opreme(inženiring, oprema na ključ)...


Hiša z bazenom

O pozitivnih učinkih vode so znali veliko povedati že stari Rimljani, saj so njene učinke pridno izkoriščali v sprostitvene in družabne namene.


Načrtovanje notranje opreme

Predstavljamo Vam nekaj primerov 3D vizualizacije projektov, načrtovanja-oblikovanja notranje opreme - arhitekture prostora.


HD-VIDEO vizualizacija stanovanjske hiše.

Več video vizualizacij si lahko ogledate v rubriki Video animacija.


3D Vizualizacija notranje opreme

Nekaj primerov 3D vizualizacij stanovanjske hiše, stanovanja, hotela, restavracije, wellnessa...


Projekt - gradnja pasivne hiše

Primer projekta pasivne hiše v Renčah pri Novi Gorici


Projektiranje pametne hiše

V naše projekte lahko vključimo tudi vrhunske večsobne zvočne in video sisteme, skrite zvočnike, varnostne kamere, krmiljenje luči, senčil ter ostale sisteme pametnih inštalacij.


Prezračevanje stanovanjske hiše

Dobro prezračeni prostori so potreba skoraj vsakega posameznika. Običajno to počnemo na način, da odpiramo okna. Problem se pojavlja, ko pozimi odpiramo okna in v ogrevane prostore spuščamo hladen zra...


3D Vizualizacija arhitekture - Fasadne barve hiše

Tako, kot premišljeno načrtovana notranja ureditev in oprema prostorov je pomembna tudi zunanja podoba in ureditev hiše in okolice. Ne glede na to ali gre za novogradnjo ali za rekonstrukcijo, svojstv...


Gradnja harmonične hiše

Spoštovani graditelji individualnih hiš!  Novost v naši ponudbi so harmonične hiše.


Adaptacija mansarde

Veliko mladih družin si za svoj prvi (in verjetno tudi dokončni) dom izbere domače podstrešje.


Tlorisna idejna rešitev

Niste zadovoljni s trenutno razporeditvijo prostorov? So se vaše potrebe spremenile, od tedaj, ko ste nepremičnino kupili?


360° virtualni pogled notranjosti hiše

3D izris s foto-realistično vizualizacijo notranje opreme. Popolni virtualni ogled notranje opreme iz vseh kotov 360°. Virtualna resničnost vašega bodočega doma.


3D Vizualizacija arhitekture

Nekaj primerov 3D arhitekturnih vizualizacij.


Adaptacija pritličja

Prostori, ki se običajno nahajajo v pritličju hiše in so služili, kot delavnica, večnamenski prostor, so sedaj postali idealna možnost za rešitev stanovanjske težave.


Prizidek k stanovanjski hiši

Ko želite preurediti pritlično etažo v stanovanjske namene, pa je le-ta premajhna za to kar potrebujete. V takšnem primeru so smiselni prizidki k obstoječi stanovanjski hiši.


Projektiranje razsvetljave. Kako kreativno osvetliti prostore v stanovanju?

Kaj je inovativnost danes, ko živimo v času, ko je vse odkrito in vse obstaja. Vsega je preveč in težava je v tem, da ne vemo, kaj je tisto, kar nam resnično izboljša kakovost življenja oziroma bivanj...


Projektiranje notranje opreme

Projekt notranje opreme sodi med najvažnejše investicije pri gradnji hiše. Skrbno načrtovanje s kakovostno, realistično predstavitvijo notranje opreme v celoti vam pričara občutek bivanja v novem domu...


Prenova hiše

Obnova stanovanjske hiše od začetne ideje do končne izvedbe. Ponudimo vam lahko tudi celovito prenovo stanovanja ali hiše na ključ. Vse na enem mestu!


Prezračevalni sistem Lunos

Prezračevanje prostorov je od nekdaj pomemben dejavnik, ki zagotavlja kvalitetno bivanje. Poleg vnosa svežega zraka je prezračevanje pomembno tudi zaradi uravnavanja vlage v prostoru in posledično pre...


Nepovratna sredstva, investicija in izvedba

Ekipa Proambient-a z zunanjimi sodelavci nudi svojim strankam celovito pomoč in podporo pri manjših in večjih investicijah nakupa in novogradenj ter rekonstrukcij objektov.


3D izris hiše

Pred začetkom gradnje ali rekonstrukcije hiše je modro narediti 3D simulacijo končnega stanja z realističnimi materiali.


Pasivna okna

Okna in vrata so izdelana iz PVC umetne mase sistema Trocal, kateri je na tržišču že skoraj 60 let. Okvirji in krila so iz več komornih profilov ter ojačani s pocinkanimi jeklenimi ojačitvami. Vsi mat...


360° virtualna resničnost - 3D očala

Realističen predogled bodočega doma VR360°.


Projektiranje manjših družinskih hotelov, penzionov, B&B nastanitev in apartmajskih hiš

* Ste v fazi gradnje ali prenove vašega poslovnega objekta? * Mogoče razmišljate, da bi vašemu lokalu, hotelu, apartmajem vdahnili nekaj nove svežine in s tem bolje pritegnili potencialnega gosta? *...


Projektiranje garsonjere

Projektiranje notranje opreme v garsonjerah sodi med zahtevnejše načrte.


Projektiranje počitniških stanovanj

Prijetno in funkcionalno opremljena počitniška stanovanja.

3D notranja arhitektura prestižno stanovanje 3D Vizualizacija arhitekture masivno pohištvo načrtovanje
 
ProAmbient, Ambient po Vaši meri!                            Copyright © 2008-2024 ProAmbient d.o.o. Nova Gorica, vse pravice pridržane!