Adaptacija pritličjaProstori, ki se običajno nahajajo v pritličju hiše in so služili, kot delavnica, večnamenski prostor, so sedaj postali idealna možnost za rešitev stanovanjske težave.

3D vizualizacija hiše

adaptacija hiše rekonstrukcija hiše 3D arhitekt adaptacija hiše rekonstrukcija hiše 3D arhitekt

 

3D vizualizacija stanovanjske hiše

adaptacija hiše, 3D rekonstrukcija hiše adaptacija hiše, 3D rekonstrukcija hiše

 

3D Vizualizacija interierja hiše

adaptacija hiše rekonstrukcija hiše adaptacija hiše rekonstrukcija hiše

 

 
Ni redkost, ko si mlada družina omisli svoj dom v pritličnih prostorih stanovanjske hiše, v kateri živijo eni izmed staršev. Tovrstna odločitev ima svoje prednosti in slabosti, največkrat pa je pogojena z edino možnostjo, ki jo ima mladi par na razpolago, da si lahko ustvari svoj prvi dom.

Ko preurejamo ali rekonstruiramo obstoječe prostore, ki so bili dosedaj namenjeni nečemu drugemu (običajno so to delavnice, večnamenski prostori, garažni prostori, ...) je potrebno preveriti izolacijo tlakov in sten ter kakšna je razvejanost vodovodne in elektro napeljave. Običajno je najcenejša in najhitrejša pot ta, da se prostori razporedijo na isti način, kot so razporejeni v zgornji etaži in s tem posledično tudi vodovodna in elektro instalacija.

Velikokrat pa se potrebe razlikujejo od potreb, ki so jih imeli starši npr. pred 40 leti, ko so hišo gradili, zato je prav, da v fazi načrtovanja temeljito premislite. Pomembno je, da  preverite, katere stene so nosilne in katere niso ter si na takšen način začrtate možnosti, ki vam jih pritlična etaža ponuja in prilagodite tloris v maksimalni meri vašim potrebam in ciljem.

Pri izboru notranje opreme, ki v grobem zajema tlake, pohištvo in svetila je pomembno, da sledite vašemu okusu (moderen, klasičen, sodoben), vendar kljub temu bodite pozorni predvsem na količino dnevne svetlobe, ki jo imate na razpolago. Pritlični prostori, ki jih preurejate so lahko tudi delno podkleteni, kar pomeni, da nekateri prostori ne bodo razpolagali z dnevno svetlobo. Pravtako je možno, da pritličje zaradi različnih razlogov ne razpolaga z dovolj naravne svetlobe. V kolikor imate to težavo, potem vam svetujem, da izbirate notranjo opremo v svetlih tonih. Če pa ste ljubitelj temnega, masivnega pohištva potem se omejite na kakšen kos v vsakem prostoru (npr. v kuhiniji naj bo to jedilna miza, v dnevni sobi naj bo to nizek regal, v spalnici mogoče nočni omarici, ...)
 
Ostale vsebine v kategoriji

Projektiranje, oblikovanje in 3D vizualizacija notranje opreme

Projektiramo in vizualiziramo notranjo opremo za stanovanja, stanovanjske hiše, hotele, restavracije, apartmaje.... Od ideje, načrta in vizualizacije do končne izvedbe.


Arhitekturno projektiranje stanovanjske hiše

Ponujamo Vam celovite rešitve glede projektiranja(idz, pgd, pzi), oblikovanja in dobave notranje opreme(inženiring, oprema na ključ)...


Hiša z bazenom

O pozitivnih učinkih vode so znali veliko povedati že stari Rimljani, saj so njene učinke pridno izkoriščali v sprostitvene in družabne namene.


Načrtovanje notranje opreme

Predstavljamo Vam nekaj primerov 3D vizualizacije projektov, načrtovanja-oblikovanja notranje opreme - arhitekture prostora.


HD-VIDEO vizualizacija stanovanjske hiše.

Več video vizualizacij si lahko ogledate v rubriki Video animacija.


3D Vizualizacija notranje opreme

Nekaj primerov 3D vizualizacij stanovanjske hiše, stanovanja, hotela, restavracije, wellnessa...


Projekt - gradnja pasivne hiše

Primer projekta pasivne hiše v Renčah pri Novi Gorici


Projektiranje pametne hiše

V naše projekte lahko vključimo tudi vrhunske večsobne zvočne in video sisteme, skrite zvočnike, varnostne kamere, krmiljenje luči, senčil ter ostale sisteme pametnih inštalacij.


Prezračevanje stanovanjske hiše

Dobro prezračeni prostori so potreba skoraj vsakega posameznika. Običajno to počnemo na način, da odpiramo okna. Problem se pojavlja, ko pozimi odpiramo okna in v ogrevane prostore spuščamo hladen zra...


3D Vizualizacija arhitekture - Fasadne barve hiše

Tako, kot premišljeno načrtovana notranja ureditev in oprema prostorov je pomembna tudi zunanja podoba in ureditev hiše in okolice. Ne glede na to ali gre za novogradnjo ali za rekonstrukcijo, svojstv...


Gradnja harmonične hiše

Spoštovani graditelji individualnih hiš!  Novost v naši ponudbi so harmonične hiše.


Adaptacija mansarde

Veliko mladih družin si za svoj prvi (in verjetno tudi dokončni) dom izbere domače podstrešje.


Tlorisna idejna rešitev

Niste zadovoljni s trenutno razporeditvijo prostorov? So se vaše potrebe spremenile, od tedaj, ko ste nepremičnino kupili?


360° virtualni pogled notranjosti hiše

3D izris s foto-realistično vizualizacijo notranje opreme. Popolni virtualni ogled notranje opreme iz vseh kotov 360°. Virtualna resničnost vašega bodočega doma.


3D Vizualizacija arhitekture

Nekaj primerov 3D arhitekturnih vizualizacij.


Adaptacija pritličja

Prostori, ki se običajno nahajajo v pritličju hiše in so služili, kot delavnica, večnamenski prostor, so sedaj postali idealna možnost za rešitev stanovanjske težave.


Prizidek k stanovanjski hiši

Ko želite preurediti pritlično etažo v stanovanjske namene, pa je le-ta premajhna za to kar potrebujete. V takšnem primeru so smiselni prizidki k obstoječi stanovanjski hiši.


Projektiranje razsvetljave. Kako kreativno osvetliti prostore v stanovanju?

Kaj je inovativnost danes, ko živimo v času, ko je vse odkrito in vse obstaja. Vsega je preveč in težava je v tem, da ne vemo, kaj je tisto, kar nam resnično izboljša kakovost življenja oziroma bivanj...


Projektiranje notranje opreme

Projekt notranje opreme sodi med najvažnejše investicije pri gradnji hiše. Skrbno načrtovanje s kakovostno, realistično predstavitvijo notranje opreme v celoti vam pričara občutek bivanja v novem domu...


Prenova hiše

Obnova stanovanjske hiše od začetne ideje do končne izvedbe. Ponudimo vam lahko tudi celovito prenovo stanovanja ali hiše na ključ. Vse na enem mestu!


Prezračevalni sistem Lunos

Prezračevanje prostorov je od nekdaj pomemben dejavnik, ki zagotavlja kvalitetno bivanje. Poleg vnosa svežega zraka je prezračevanje pomembno tudi zaradi uravnavanja vlage v prostoru in posledično pre...


Nepovratna sredstva, investicija in izvedba

Ekipa Proambient-a z zunanjimi sodelavci nudi svojim strankam celovito pomoč in podporo pri manjših in večjih investicijah nakupa in novogradenj ter rekonstrukcij objektov.


3D izris hiše

Pred začetkom gradnje ali rekonstrukcije hiše je modro narediti 3D simulacijo končnega stanja z realističnimi materiali.


Pasivna okna

Okna in vrata so izdelana iz PVC umetne mase sistema Trocal, kateri je na tržišču že skoraj 60 let. Okvirji in krila so iz več komornih profilov ter ojačani s pocinkanimi jeklenimi ojačitvami. Vsi mat...


360° virtualna resničnost - 3D očala

Realističen predogled bodočega doma VR360°.


Projektiranje manjših družinskih hotelov, penzionov, B&B nastanitev in apartmajskih hiš

* Ste v fazi gradnje ali prenove vašega poslovnega objekta? * Mogoče razmišljate, da bi vašemu lokalu, hotelu, apartmajem vdahnili nekaj nove svežine in s tem bolje pritegnili potencialnega gosta? *...


Projektiranje garsonjere

Projektiranje notranje opreme v garsonjerah sodi med zahtevnejše načrte.


Projektiranje počitniških stanovanj

Prijetno in funkcionalno opremljena počitniška stanovanja.

3D notranja arhitektura prestižno stanovanje 3D arhitektura hiše
 
ProAmbient, Ambient po Vaši meri!                            Copyright © 2008-2024 ProAmbient d.o.o. Nova Gorica, vse pravice pridržane!