3D izris prenove hiše

Pred začetkom gradnje ali rekonstrukcije hiše je modro narediti 3D simulacijo končnega stanja z realističnimi materiali.

Nudimo vam:

  • 3D izris hiše(novogranje ali prenove).
  • 3D izris notranje opreme.
  • 3D izris okolice.

Kar izrišemo lahko tudi dobavimo. Vsi materiali so realistični. Seveda nudimo tudi opcijo prenove ali notranje opreme hiše na ključ.

3D izris prenove hiše je koristno narediti saj vam lahko pomaga pri načrtovanju in boljši vizualizaciji prenove vašega projekta. Tukaj je nekaj korakov, kako lahko pristopite k 3D izrisu prenove hiše:

  • Zberite podatke o obstoječem stanju: Preden se lotite 3D izrisa prenove, je pomembno, da zberete podatke o obstoječem stanju hiše, na primer, dimenzije in razporeditev prostorov, instalacije, kanalizacijski vodi, statika, materiali,….
  • Definirajte svoje potrebe in cilje: Razmislite o svojih potrebah in ciljih pri prenovi hiše, na primer, ali potrebujete dodatne prostore, izboljšanje energijske učinkovitosti ali preureditev prostorov.
  • Načrtujte prostorske razmere: S pomočjo 3D izrisa lahko načrtujete prostorske razmere in preureditev prostorov, da dosežete vaše cilje. Na primer, preureditev kuhinje, da se izboljša pretok in funkcionalnost, ali sprememba postavitve kopalnic, da se pridobi več prostora.
  • Izberite materiale in barve: Pri načrtovanju prenove hiše upoštevajte izbor materialov in barv, ki jih želite uporabiti, da dosežete želeni videz in estetiko prostorov.
  • Vizualizirajte projekt: S pomočjo 3D izrisa lahko vizualizirate projekt pred izvedbo in dobite boljši občutek o tem, kako bodo prostori izgledali po prenovi.
  • Prilagajajte načrte: Po potrebi lahko spreminjate in prilagajate načrte prenove, da se prilagodijo vašim željam in potrebam in to še preden se lotite prenove.

3D izris prenove hiše je koristno orodje, ki vam lahko pomaga pri načrtovanju prenove vašega doma. Lahko vam pomaga, da si bolje predstavljate končni izdelek in prepreči nepotrebne stroške in napake med prenovo.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše