Adaptacija doma

Adaptacije sodijo med najzahtevnejša načrtovanja, saj pred pričetkom prenavljanja ne vemo zagotovo v kakšnem stanju se stanovanje, hiša, ... nahaja.

Adaptacija doma zahteva premišljen in dobro izdelan načrt notranje opreme. Pri adaptacijah se velikokrat srečujemo z željami po moderno zasnovanih domovih, ki pa se lahko bistveno razlikujejo od trenutne situacije, ki jo imamo na razpolago.

Sodobna tehnologija s področja ogrevanja, osvetlitve, nenazadnje drugačna vodovodna razvejanost so dejavniki, s katerimi korenito posežemo v obstoječo situacijo. Poleg navedenega je tu velikokrat tudi želja po večjih in bolj svetlih prostorih, kar posledično pomeni adaptacijo obstoječe tlorisne ureditve (rušenje nekaterih sten, umestitev dodatnih oken oz. njihovo večanje).

Zato sodijo adaptacije domov med zahtevnejše projekte, saj moramo poleg naših želja velikokrat upoštevati tudi obstoječo situacijo.

V kolikor načrtujete adaptacijo doma nas za več informacij pokličite.

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Prenavljate hišo? NE SKRBITE, SPROSTITE SE. ZA VSE POSKRBIMO MI - OD IDEJE, 3D DESIGNA DO DOSTAVE IN MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ.

Prenova hiše