Kopalniška oprema

Sanitarna keramika v modernem ali klasičnem stilu

Polkrožne oblike umivalnikov, wc školjk, bidejev v beli ali črni barvi. Polkrožne oblike tuš kabin z zlatimi ali medeninastimi inserti, peskanim steklom in stiliziranimi vzorci. Samostoječe kopalne kadi v beli barvi z zlatimi ali medeninastimi inserti. Vse to je kopalniška oprema oblikovna v klasičnem stilu.

Čiste, simetrične linije, v sijajni ali mat različici. Bela, črna in barvita sanitarna keramika. Kopalniške omarice, vgrajene in elegantno poravnane s steno. To pa je moderno oblikovana sanitarna keramika.

Kopalniška oprema naj bo praktična za vzdrževanje in usklajena s konceptom oblikovanja prostora. S široko ponudbo sanitarne keramike lahko oblikujemo kopalnico naročnikovim željam.

Ob izboru sanitarne keramike je pomembna tudi predhodna priprava instalacijskih del (podometne armature, vgradne talne kanalete, viseča wc školjka, …)

Video simulacija vrhunske kopalniške opreme.


Kopalniška oprema je oprema in pripomočki, ki se uporabljajo v kopalnicah za izboljšanje funkcionalnosti, estetike in udobja prostora. Obstaja veliko različnih vrst kopalniške opreme, ki so namenjeni različnim potrebam in preferencam. Nekateri osnovni elementi kopalniške opreme vključujejo:

  • Umivalnik: Uporablja se za umivanje rok in obrazu ter druge manjše opravke. Umivalniki so na voljo v različnih velikostih, oblikah in materialih.
  • Wc školjka: Školjka je ključni del kopalnice. Obstajajo različni modeli, kot so običajna talna straniščna školjka, viseča školjka z Geberit kotličkom, ter takšne odvajajo vonjave.
  • Tuš ali kopalna kad: Uporablja se za kopanje in tuširanje. Na voljo so tuš kabine, prostostoječe kopalne kadi in druge različice, ki se prilagajajo različnim prostorom.
  • Osvetlitev: Pomembna je dobra osvetlitev v kopalnici, ki omogoča varno uporabo in estetski videz. Na voljo so stropne luči, zidne svetilke in ogledalne luči.
  • Ogrevalni sistemi: Za zagotavljanje toplote v kopalnici, še posebej v hladnih območjih, so na voljo talno gretje, radiatorji in druge vrste ogrevalnih sistemov.
  • Ogledala: Ogledalo je pomemben del kopalniške opreme za urejanje in urejenost. Obstajajo različne velikosti in oblike ogledal, nekatera imajo tudi integrirane svetilke.
  • Shranjevalne rešitve: Omare in omarice za shranjevanje pomagajo organizirati kopalniške potrebščine, brisače in druge predmete.
  • Dodatki in pripomočki: To vključuje milnike, držala za brisače, WC-ščetke, stojala za toaletni papir, zobne ščetke itd.
  • Odtoki in pipa: Odtoki in pipe so pomembni deli kopalniške opreme, ki vplivajo na funkcionalnost in videz.

Prenova Kopalnice Na Ključ Ljubljana
Kopalnica na ključ Ljubljana

Poleg tega so na voljo tudi različni dekorativni elementi, kot so kopalniške preproge, zavese za tuširanje, stenske nalepke in drugi dodatki, ki kopalnico naredijo bolj privlačno in osebno. Pri izbiri kopalniške opreme je pomembno upoštevati prostorske omejitve, osebne preference in funkcionalne potrebe, da ustvarite kopalnico, ki ustreza vašemu slogu in udobju.

Oprema Kopalnice Na Ključ Ljubljana
Oprema kopalnice na ključ v Ljubljani

Opremimo ali prenovimo kopalnico na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Vse za opremo doma na enem mestu!

Zlata pipa

Vrhunske armature ter ostala kopalniška oprema v studiu ProAmbient Nova Gorica.

kopalniške omarice

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše