Mnenja strank

Mnenja naših strank, katerim smo prenovili hišo, stanovanje ali opremili novogradnjo.

Proces novogradnje ali prenove zahteva čas, predanost in nenazadnje strokovnost. Faza načrtovanja in faza izvedbe sta procesa, ki sta kompleksna in v nenehni korelaciji. Zaupati tako pomembno fazo v življenju, kot je oblikovanje in izvedba novega doma terja veliko odgovornost, pa tudi pogum. Vsem skupaj in vsakemu posebej se zahvaljujemo za zaupanje, da smo lahko postali del vaše zgodbe o prenovi in novogradnji. Počaščeni smo bili, da smo vas spoznali in imeli priložnost vam predati naše znanje in izkušnje. In skupaj uspešno oblikovati in izvesti vaša nova domovanja. Hvala vam.

Video simulacije prenove hiše

Moje izkušnje s sodelovanjem z ga. Maja in g. Zlatko (ProAmbient d.o.o.) pri dokončanju in opremljanju novega stanovanja so zelo dobre.
Vedno sta si vzela čas zame in mi svetovala najboljše rešitve glede na moje želje.
Če bom še imela potrebo za kakšno prenovo, bom tudi v prihodnje rada sodelovala z njima. Hvala za uspešno sodelovanje!

Blanka, Ljubljana

Z storitvami podjetja ProAmbient smo bili izredno zadovoljni. Pri obnovi stare kmečke domačije nam je ProAmbient strokovno pomagal najti najboljše rešitve, tako glede tehnično težje izvedljivih notranjih detajlov kot npr.krivih sten, saj smo obnavljali po obstoječem načrtu ker je hiša pod zaščito spomeniškega varstva.

Ekipa ProAmbienta se je s svojimi kreativnimi idejami dizajna vedno približala oz. prilagodila našim željam. Tudi glede izvedbe samih del moramo izpostaviti časovno dogovorjene roke in brezhibno izvedbo le teh.

Marjetka in Lado, Vipava

Notranje oblikovanje in opremljanje novega stanovanja je izziv, ko sem se
“izgubljala” med željami in možnostmi, ki jih je ponujal prazen prostor sem poiskala ProAmbient.
Maja in Zlatko – sta prisluhnila mojim željam, predlagala možnosti in rešitve, nato pa estetsko in tehnično do najmanjših podrobnosti oblikovala prostor in nastal je dom, kot sem si ga želela.

Jelka, Nova Gorica

Problem, kako opremiti pokrito teraso in s tem dobiti nov bivalni prostor, sta nam rešila gospod Zlatko in gospa Maja. Oba zelo prijazna, ustrežljiva, odzivna, polna zamisli in znanja. V našem primeru tudi zelo potrpežljiva. Hvala!

Sonja M. Kobarid

Hvala vam za vse, res vse…vašo odlično strokovno delo, prijaznost, potrpljenje, res hvala, da ste nam pomagali ustvarit dom takšen, ko sva si želela.

Kasia in Florjan, Goriška Brda.

“Maja in Zlatko sta naju navdušila s svojo odprtostjo in prilagodljivostjo. Uredila sta nama stanovanje točno tako, kot sva si želela. Zelo dobrodošla nama je bila pri odločitvah spletna aplikacija s katalogi opreme, dodatkov,… Da ne omenjava tridimenzionalnih načrtov – za nekoga, ki si stvari težko predstavlja, je to idealen prikaz, kako naj bi kakšen prostor izgledal. Čestitke! “

Lara&Matjaž, Nova Gorica

“Zelo zadovoljni z realizacijo adaptacije. V dizajne smo se takoj zaljubili, še bolj smo bili šokirani, ko smo naše stanovanje dokončali, saj je bilo povsem identično dizajnu. Vse, kar potrebujemo je v enem nadstropju, v svetlem, prijetnem in toplem ambientu. Impresionirani, kako so vsi detajli tako skrbno povezali celoto in nam olajšali večino tehničnih odločitev v fazi adaptacije.”

Matej in Mojca, Nova Gorica


Prenova najine stanovanjske hiše se je bližala. Vse je bilo pripravljeno, razen ideje za ureditev interijerja. Idej sva imela veliko, ampak nama ni uspelo. Obrnila sva se za pomoč ProAmbientu. Z veseljem danes, kadar je vse končano, s ponosom trdim, da imava čudovit dom. Vsa zahvala gre ProAmbientu. Prepustila sva jim vse od izrisa do izvedbe. Vse kar je bilo dogovorjeno je realizirano zelo skrbno, in z veliko odgovornostjo do nas.
Hvala ProAmbientu. Hvala Maja. Hvala Zlatko.

Darinka in Bojan, Branik

“ProAmbient je bil eden izmed izvajalcev, s katerimi sem v projektu novogradnje stanovanjske hiše sodelovala in s katerimi sem bila tudi najbolj zadovoljna. Če bi bili vsi takšni, kot sta Maja in Zlatko, bi vsa dela tekla lažje.”

Suzana, Portorož

» Lepo se vam zahvaljujem za vso pomoč in pozornost, moram povedat, da sem bila zelo pozitivno presenečena glede na vašo profesionalnost.
Takih odnosov ne doživiš prav pogosto.
Še enkrat hvala, če bomo imeli kakšno potrebo po obnavljanju se sigurno slišimo. «

Danica, Renče

» Glede na to, da je v mojem primeru šlo za rekonstrukcijo stare hiše, kjer so predstavljali težavo predvsem zidovi, ki niso ravni je bila izvedba pohištva (predvsem stavbnega) izreden podvig. Strokovnost, ki se je odražala skozi nasvete in načrte ter poglobitev v detajle so pripomogli k temu, da je vse izpadlo „v nulo“. Prihranjena mi je bila slaba volja, nenazadnje pa tudi denar. «

Nevenka, Nova Gorica

»Za prenovo naše dnevne sobe smo se obrnili na studio PROAMBIENT. Upoštevali so naše želje in nam tudi dobro svetovali. Organizacija načrtov in izvedbe del je bila v dogovorjenih rokih, reklamacij nismo imeli nobenih in sedaj uživamo v prenovljenem okolju.«

Tatjana in Marjan, Vodice

» Dobila sem prijeten občutek tako okoli idej, ki so bile inovativne sveže, ponudili ste svoj izbor, upoštevali želje in » izmišljevanja «, se usklajevali. Vložili ste tudi kar nekaj truda za iskanje rešitev pri ponudnikih-izvajalcih. Res hvala. «

Dolores, Koper

»Maja še enkrat hvala in vesela sva vaše pomoči in zdi se nama, da je to bila dosedaj ena najinih boljših investicij v hišo, saj sva si prihranila ogromno časa in kdo ve, če ne tudi zakona, ha ha. «

Neven in Tatjana iz Ljubljane (stanovanjska hiša)

»Maja je pogruntala najin okusuresničila je fantove želje. Maja ima iskrive oči, ki kažejo voljo do dela, je polna idej in nasvetov, je svežina v vsej zmedi, ki nastane pri ureditvi prostora. Ima znanje za ravnanje s prostorom, mogoče pa zna dihati v njem. Hvala ti Maja. «

Keti in Sašo, Renče (stanovanjska hiša)

»Sveže idejeveliko izvirnosti z upoštevanji funkcionalnosti prostora, istočasno pa je znala prisluhniti našim potrebam in željam. Ponudila nam je idejo, na katero sami niti pomislili nismo. «

Mateja, Nova Gorica

»Prepričala me je s posluhom za specifične detajle, ki jih je tenkočutno in duhovito integrirala v zaključno celoto. Uspelo ji je, da je s pomočjo barvmaterialov in posameznih detajlov prostor povezala z nami, kot družino in našim načinom življenja. «

Saša, Nova Gorica (kuhinja z jedilnico, pisarna)

»Z Majo sva se ujele. Moje ideje so se dopolnjevale z njenimi in obratno. Po
realizaciji idej je bilo moje zadovoljstvo nepopisno. «

Verica, Nova Gorica

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija VESELI DECEMBER -15% na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 6.12.-20.12.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše