Pisarniško pohištvo

Pisarniško pohištvo - Pisarne v modernem stilu

3D Izris in izvedbo pisarniškega pohištva lahko prepustite nam. Prenovimo vam tudi kompletno pisarno(instalacije, razsvetljava,...). Vi pa se posvetite vašemu poslu.

Pisarniško pohištvo – Pisarne v modernem stilu

Izbrani materiali, barve in oblika pohištva so elementi, ki bistveno oblikujejo podobo nekega prostora, v našem primeru pisarneModeren stil bi lahko opredelila kot enostaven, čistih linij, lahko je barvit ali brezbarven. Organizacija samega delovnega procesa je lahko pri takšnem stilu postavljena pod vprašaj, kar pomeni, da z vnašanjem sicer >nepohištvenih< elementov, kot sta lahko dva lesena zaboja za sadje, pobarvana v snežno belo barvo, ki služita kot podstavek za polico, na kateri so fascikli ali strokovna literatura, bistveno oblikujeta neklasičen, torej moderen izgled pisarne.

Ni pa nujno, da je temu tako. Proizvajalci pisarniškega pohištva so v zadnjih letih naredili ogromno na področju oblikovanja in če želite ergonomije delovnega procesa

Fleksibilnost in drugačnost sta ključni besedi pri oblikovanju modernega in lepega pisarniškega pohištva.

Tlaki v moderni pisarni so lahko leseni (parket), lahko so kamniti (keramične ploščice), lahko so pa tudi iz umetnih mas. V zadnjem času postajajo izredno popularni poliuretanski tlaki

Proizvajalci takšnih tlakov omogočajo nešteto barvnih kombinacij ter intarzij različnih materialov in oblik, kot so školjke, kamenčki…, po drugi strani pa tudi oblikovanje že pravih mojstrovin v obliki slik. Na takšen način postanejo tlaki izrazit dekorativen element v pisarni in če želite – ena mala galerija, ki vas spremlja, medtem ko hodite po njej. Istočasno pa pričarajo v prostor tudi drugačen pogled.

Predstavljajte si moderno pisarno s poliuretanskimi tlaki, kjer le-ti na sredini prostora prikazujejo kakšno Mirojevo mojstrovinoStene v takšnem primeru kar izgubijo vlogo dekorativnega elementa, saj so tla dovolj močnega ‘značaja’, ki oblikuje podobo pisarne. Mogoče bi na sicer belo steno obesili še kakšno Mirojevo sliko, vendar ne gre za pretiravat. V kolikor je pisarna večja si to lahko privoščite, če pa gre za manjše pisarne, kabinete, potem so dekorativni tlaki več kot dovolj.

pisarnah je velik poudarek tudi na razsvetljavi.

 Delovna razsvetljava z visoko svetlobno močjo je nujen element vsakega delovnega prostora. Zagotovo obstajajo razlike, kjer določeni poklicni profili potrebujejo drugačno delovno svetlobo, kot nekateri drugi. Vsekakor je potrebno pisarno opremiti s stropnimi in namizni svetili.

Pohištvo pa je lahko iz različnih materialov in barv. Po mojem mnenju je pri izbiri modernega pohištva pomembna predvsem oblika. Čeprav so “na pohodu” ponovno okrogline, je pisarniško pohištvo še vedno pretežno pravokotnih oblik.

Maja Blažič, interior designer(notranji oblikovalec).

Pisarniško pohištvo

Prenova pisarne v Ajdovščini

Referenca - Pisarniško pohištvo

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše