Spalnice

Spalnica je prostor, ki nam nudi udobje in sprostitev. Je prostor, ko se po napornem dnevu umaknemo k počitku. Spalnice naj bodo oblikovane in opremljene premišljeno. Pomembne so barve, materijali in nenazadnje izbor pohištva - vse to vpliva na kvaliteto bivanja in počitka.

Izbor notranje opreme v spalnicah je pomemben saj v njih prespimo tretino 24 urnega dnevnega ciklusa.

Najpomembnejši kos je zagotovo postelja oz. vzmetnica. Kakovost spanca neposredno vpliva na kvaliteto dneva. Zato je izbor kvalitetnega ležišča pomembna odločitev.

Naravni materijali pohištva so pravtako pomemben element notranje opreme v spalnici saj zrak, ki ga ponoči dihamo pomembno vpliva na kvaliteto spanja.

Nudimo vam širok izbor spalnic in kvalitetnih ležišč. Spalnice v klasičnem ali modernem stilu. Vabljeni v naš projektivni studio.

Moderne spalnice

...

Moderne spalnice

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše