Colombini casa Nova Gorica

Colombini casa v Studiu ProAmbient

Novost v studiu ProAmbient.
Priznani italijanski proizvajalec pohištva Colombini Casa ponuja pohištvo v modernem in klasičnem stilu za vse prostore, tako za stanovanja in hiše kot tudi za poslovne prostore in hotele.
Salon Colombini Casa Nova Gorica

Salon Colombini Casa Barvita Kuhinja
Salon Colombini Casa Kuhinje

Colombini Casa je italijansko podjetje, specializirano za oblikovanje in proizvodnjo pohištva ter dekorativnih izdelkov za dom. Ustanovljeno je bilo leta 1965 in se je razvilo v priznano blagovno znamko na področju notranjega oblikovanja. Podjetje je znano po svojih visokokakovostnih izdelkih, ki združujejo funkcionalnost in sodobno oblikovanje. Njihova ponudba vključuje pohištvo za različne prostore v domu, kot so kuhinje, spalnice, dnevne sobe, jedilnice in več. Colombini Casa se osredotoča na inovativne rešitve in estetsko dovršene izdelke, ki izražajo sodobne trende in potrebe modernega bivanja.

Salon pohištva Colombini Casa Nova Gorica tel. 041 412 982

Colombini casa Nova Gorica

Studio ProAmbient - Salon pohištva Colombini

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 1.02.-28.2.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše