Notranja oprema hiše

Notranja oprema hiše sodi med najzahtevnejše oblike načrtovanja notranje opreme, saj potem, ko se opredelijo želje po praktičnosti, designu, lahkem vzdrževanju ter izbiri barv, materijalov in samega stila, je pomembno nameniti pozornost tudi načinu življenja njenih lastnikov in s tem posledično njihovim potrebam.

Med notranjo opremo hiše prištevamo tlake, svetila, stensko dekoracijo, kopalniško oz. sanitarno opremo in pohištvo. Notranja oprema hiše posredno ali neposredno vpliva na kakovost bivanja. Zato je pomembno nameniti veliko pozornost pri načrtovanju in zboru notranje opreme.

Načrtovanje notranje opreme hiše predstavlja izziv, ko je potrebno npr. željen stil – naj bo to minimalističen (torej s čimmanj pohištva), uskladiti z lastnikovimi navadami (ljubezen do knjig in branja, kjer je potrebno veliko količino knjig tudi nekam umestit).

In ker govorimo o zasebnih domovanjih, ki nam predstavljajo varno zavetje, v katerih se skušamo počutit sproščeno in delit najlepše trenutke s svojimi najbližjimi, so enako pomembni tudi detajli, s katerimi zaokrožimo podobo celotnega ambienta. Zato je načrtovanje notranje opreme s pomočjo arhitekturnega biroja ali notranjega oblikovalca smiselno, saj vam lahko z izkušnjami in strokovnimi napotki olajša marsikatero dilemo in skrb.

Notranja oprema za vsak dom.

Notranja oprema hiše

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 1.02.-28.2.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše