Nepremičnine

Novogradnje v Sloveniji.

Novosti na trgu nepremičnin. Kako izbrati pravo nepremičnino?

Nekaj splošnih informacij o nakupu in prodaji nepremičnin v Sloveniji.

Nakup in prodaja nepremičnin v Sloveniji potekata na podoben način kot drugod po svetu. Potrebno je najprej najti primerno nepremičnino, ki ustreza vašim potrebam in proračunu. Za iskanje nepremičnin se lahko obrnete na nepremičninske agencije, ogledate si lahko spletne portale z nepremičninami ali se odpravite na teren in iščete nepremičnine po vaši izbiri.

Ko najdete primerno nepremičnino, se začnejo pogajanja o ceni in drugih pogojih prodaje. Običajno se sklene predpogodba, v kateri so opredeljeni vsi pogoji nakupa in prodaje ter se vplača varščina. Po podpisu predpogodbe ima kupec določen čas za pridobitev vseh potrebnih dokumentov in sredstev za nakup nepremičnine.

Ko so izpolnjeni vsi pogoji nakupa, se sklene glavna pogodba o nakupu nepremičnine in opravi plačilo kupnine. Pri tem je treba upoštevati tudi davčne obveznosti, ki jih je treba izpolniti.

Pred nakupom nepremičnine v Sloveniji se je vedno priporočljivo posvetovati s strokovnjakom, kot je na primer nepremičninski agent ali pravni strokovnjak, ki vam lahko pomagajo pri pravilnem izbiri in nakupu nepremičnine ter izpolnitvi vseh zakonskih obveznosti.

…………………………….

Kako izbrati pravo nepremičnino?

Iskanje primernih nepremičnin v Sloveniji lahko začnete na več načinov:

  • Nepremičninske agencije: Obrnite se na nepremičninsko agencijo v Sloveniji, ki se ukvarja z nakupom in prodajo nepremičnin. Agencije imajo običajno obsežne baze podatkov nepremičnin, ki so na voljo za prodajo, in bodo lahko našli nepremičnine, ki ustrezajo vašim željam.
  • Spletne strani z nepremičninami: Obstaja veliko spletnih strani, ki se ukvarjajo z nepremičninami v Sloveniji in imajo obsežne baze podatkov o nepremičninah, ki so na voljo za prodajo ali oddajo. Na teh spletnih straneh lahko iščete nepremičnine po različnih kriterijih, kot so lokacija, cena, velikost, tip nepremičnine itd.
  • Spletni portali: Na spletnih portalih, kot so na primer nepremicnine.net, stoja-trade.si, renes.si,… lahko najdete ponudbe za nakup in prodajo nepremičnin. Na teh deskah se pogosto pojavljajo tudi nepremičnine, ki jih nepremičninske agencije ne oglašujejo.
  • Ogled nepremičnin na terenu: Če se odločite, da boste nepremičnine iskali na terenu, lahko obiščete območja, ki jih imate v mislih, in poiščete nepremičnine, ki so naprodaj. Na terenu lahko pogosto najdete nepremičnine, ki jih drugje ne boste našli.

Pri iskanju primernih nepremičnin v Sloveniji je pomembno, da natančno določite svoje potrebe in zahteve glede lokacije, velikosti, tipa nepremičnine, proračuna itd. S tem boste lahko omejili obseg iskanja in hitreje našli nepremičnine, ki ustrezajo vašim željam.

Notranji Design Stanovanja Na Kljuc Ljubljana 1
Notranji design nadstandardnega stanovanja na ključ v Ljubljani.

Lahko vam pomagamo pri izrisu in opremi vašega novega stanovanja.

Celovit 3D projekt notranje opreme zajema celovito študijo pohištvatlakov (keramike, parketa…), razsvetljave, notranjih vrat, stropa, suhomontažne objekte, obdelave sten, barve sten, dekorativne barve, fototapete, feng šui, barvno 3D fotorealistično vizualizacijo, 4K video vizualizacijo (sprehod po stanovanju) in to z realnimi vzorci.

Začutite Vaš novi dom še preden se začne graditi.

VSE ZA OPREMO DOMA NA ENEM MESTU!
Reference | Oglejte si mnenja naših strank

Kako izbrati pravo nepremičnino?

Pri izbiri prave nepremičnine hiše ali stanovanja za prijetno bivanje je ključno upoštevati več dejavnikov. Najprej določite svoje potrebe, kot so lokacija, velikost, število sob, oprema in proračun. Pomembno je tudi preučiti infrastrukturo, bližino šol, trgovin in javnega prevoza. Ogled nepremičnine v živo je nujen, da si ustvarite realen vtis. Prav tako se posvetujte s strokovnjaki, kot so nepremičninski agenti, ki vam lahko pomagajo pri izbiri in svetujejo glede pravnih vidikov.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 1.02.-28.2.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše