Sedežne garniture

Sedežna garnitura mora biti predvsem udobna in enostavna za vdrževanje. V našem prodajnem programu ponujamo sedežne garniture slovenskih in italijanskih proizvajalcev.

Sedežne garniture sodijo med večje kose notranje opreme, zato je pomemben izbor in umestitev v prostor. Da bo sestav premišljeno oblikovan in usklajen s preostalo notranjo opremo je smiselen izris notranje opreme.

Lahko izbirate v usnju, umetnem usnju, mikrofibri ali blagu. Na razpolago so raznolike opcije – od klasičnih dvo oz. trosedov, do kotnih sestavov z razstegljivimi ležišči ali brez, podaljški za noge, … Pravtako lahko izbirate med mehanskimi ali električnimi izvlečnimi mehanizmi za noge in vzglavje.

Sedežne garniture so pohištveni kosi, ki so namenjeni sedenju in počitku v prostorih, kot so dnevne sobe, dnevni prostori, predsobe, jedilnice in druge notranje prostore. Sedežne garniture običajno vključujejo kavč, fotelje in morda tudi tabureje ali drugo pohištvo za sedenje.

Sedežne garniture so na voljo v različnih stilih, oblikah, velikostih in materialih. Lahko so narejene iz tkanin, usnja, semiša, mikrovlaken ali drugih materialov. Običajno se odločimo za sedežno garnituro, ki ustreza velikosti in stilu našega prostora ter našim osebnim preferencam.

Pri izbiri sedežne garniture je pomembno upoštevati kakovost in udobje sedenja ter trajnost pohištva. Prav tako je pomembno upoštevati ceno in se odločiti za kos, ki ustreza našemu proračunu.

Sedežne garniture imajo številne prednosti, med katerimi so:

  • Udobje: Sedežne garniture so običajno zasnovane tako, da zagotavljajo udobno sedenje in počitek. Oblikovane so z različnimi oblazinjenji, ki zagotavljajo udobno podporo hrbtu, rokam in nogam.
  • Večfunkcionalnost: Mnoge sedežne garniture so večnamenske, kar pomeni, da jih lahko uporabljamo za različne namene. Na primer, lahko se uporabljajo kot ležišča, kot prostor za shranjevanje ali pa imajo dodatne funkcije, kot so vgrajeni zvočniki ali USB priključki.
  • Estetika: Sedežne garniture so na voljo v različnih stilov in oblikah, ki se prilagajajo različnim okusom in notranjim prostorom. Lahko izberete sedežno garnituro, ki se prilega stilu vašega doma in ki vam bo všeč.
  • Trajnost: Sedežne garniture so narejene iz različnih materialov, ki so trajni in odporni na obrabo, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo. Nekatere sedežne garniture so narejene iz usnja, ki lahko zdrži dolgo časa, medtem ko so druge narejene iz tkanine, ki je pralna in vzdržljiva.
  • Družabnost: Sedežna garnitura zagotavlja prostor za druženje in sprostitev z družino in prijatelji. Zaradi njene večje velikosti lahko sprejme več ljudi in zagotavlja udoben prostor za druženje, gledanje televizije ali igre.

Vse te prednosti naredijo sedežno garnituro idealen kos pohištva za vsak dom, ki želi udoben, funkcionalen in privlačen kos pohištva.

Vse za prenovo hiše na enem mestu! Pohištvo ProAmbient.

Moderne sedežne gariture

Modularne sedežne garniture z možnostjo nastavljive višine vzglavnika, poteznih mehanizmov, postelj,...

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija VESELI DECEMBER -15% na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 6.12.-20.12.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše