Sedežne garniture

Sedežna garnitura mora biti predvsem udobna in enostavna za vdrževanje. V našem prodajnem programu ponujamo sedežne garniture slovenskih in italijanskih proizvajalcev.

Sedežne garniture sodijo med večje kose notranje opreme, zato je pomemben izbor in umestitev v prostor. Da bo sestav premišljeno oblikovan in usklajen s preostalo notranjo opremo je smiselen izris notranje opreme.

Lahko izbirate v usnju ter umetnem usnju, mikrofibri ali blagu. Na razpolago so raznolike opcije – od klasičnih dvo oz. trosedov, do kotnih sestavov z razstegljivimi ležišči ali brez, podaljški za noge, … Pravtako lahko izbirate med mehanskimi ali električnimi izvlečnimi mehanizmi za noge in vzglavje.

Moderne sedežne gariture

Modularne sedežne garniture z možnostjo nastavljive višine vzglavnika, poteznih mehanizmov, postelj,...

Prenova hiše na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Prenavljate hišo? NE SKRBITE, SPROSTITE SE. ZA VSE POSKRBIMO MI - OD IDEJE, 3D DESIGNA DO DOSTAVE IN MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ.

Prenova hiše