Moderne kopalniške omarice

Italijanske kopalniške omarice v modernem stilu

Kopalnice v modernem stilu so zasnovane na praktičnosti, izčiščenih linijah in kontrastnih kombinacijah, ki so vidne predvsem na izboru materijalov. Z našo strokovno pomočjo in svetovanjem bo vaša nova kopalnica postala center oaze.

3D virtualna video predstavitev kopalnice

Moderne kopalniške omarice so oblikovane z mislijo na sodobne trende in estetiko. Ponujajo funkcionalnost, prefinjen dizajn in inovativne rešitve za shranjevanje.

Nekaj značilnosti modernih kopalniških omaric:

  • Minimalistični dizajn: Moderne kopalniške omarice se pogosto ponašajo z minimalističnim dizajnom, ki vključuje čiste linije, preproste oblike in gladke površine. Ta minimalizem ustvarja sodoben in eleganten videz v kopalnici.
  • Uporaba visokokakovostnih materialov: Pri modernih kopalniških omaricah se pogosto uporabljajo visokokakovostni materiali, kot so les, steklo, kovina in visokokakovostni umetni materiali. Ti materiali zagotavljajo trpežnost, odpornost na vlago in dolgo življenjsko dobo omaric.
  • Skrite ročaji: V modernih kopalniških omaricah se pogosto uporabljajo skriti ročaji ali sistem odpiranja na dotik, ki prispevajo k čistem in brezhibnem videzu. To ustvarja gladko površino omarice brez izstopajočih ročajev.
  • Pametne rešitve za shranjevanje: Moderne kopalniške omarice ponujajo inovativne rešitve za shranjevanje, kot so izvlečni predali, vgrajene police, organizatorji in omarice z ogledali z vgrajeno osvetlitvijo. Te rešitve omogočajo boljše izkoriščanje prostora in organizacijo kopalniških pripomočkov.
  • Osvetlitev: Osvetlitev je pomemben element moderne kopalnice. Moderne kopalniške omarice pogosto vključujejo LED osvetlitev, ki omogoča funkcionalno in ambientalno razsvetljavo. To ustvarja prijetno vzdušje v kopalnici.
  • Prilagodljivost in modularnost: Moderne kopalniške omarice pogosto ponujajo prilagodljive možnosti glede velikosti, konfiguracije in postavitve. Modularni sistemi omogočajo prilagajanje omaric glede na potrebe in prostor v kopalnici.

Pri izbiri modernih kopalniških omaric je pomembno, da upoštevate celoten dizajn kopalnice, barvno paleto in funkcionalne zahteve. Izberite omarico, ki se ujema z vašim stilom ter vam hkrati ponuja ustrezno shranjevalno rešitev za vaše potrebe v kopalnici.

Zaokrožene linije kopalniških omaric

Polkrožne, mehke linije kopalniških omaric

Zaokrožene kopalniške omarice

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše