Notranja vrata

Notranja vrata po meri za vsak dom.

Notranja vrata so vrata, ki se uporabljajo za zapiranje notranjih prostorov v stanovanju, hiši ali drugih stavbah. Ta vrata so običajno manjša od vhodnih vrat in so lahko izdelana iz različnih materialov, kot so les, steklo, kovina, plastika in drugi. Notranja vrata so lahko vrata s polnilom, vrata s steklenimi vložki, drsna vrata ali zložljiva vrata.

Notranja vrata so pomemben del notranje opreme in lahko pomagajo ustvariti različne vzdušje v prostoru. Izbor notranjih vrat je odvisen od številnih dejavnikov, kot so stil dekoracije, velikost in oblika prostora, funkcionalnost in proračun. Notranja vrata so lahko enostavna ali okrašena s teksturo, barvo ali vzorcem, da se ujemajo s stilom prostora.

Poleg tega, da zagotavljajo zasebnost, notranja vrata lahko pomagajo tudi pri zvočni izolaciji med prostori in preprečujejo širjenje vonjav. Obstaja tudi veliko možnosti za dodajanje steklenih vložkov, ki omogočajo več svetlobe in ustvarjajo vizualno povezavo med dvema prostoroma.

V skladu z osebnimi potrebami in željami lahko izberete različne tipe notranjih vrat, ki bodo dopolnili videz vašega doma in izboljšali njegovo funkcionalnost. Kako izbrati prava notranja vrata preberite tukaj: Kako izbrati prava notranja vrata

Vrhunska stilna notranja vrata

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše