Prenova hiše na ključ

Obnova stanovanjske hiše, od začetne ideje do končne izvedbe. Nudimo vam celovito prenovo stanovanja ali hiše na ključ. Pri nas dobite vse na enem mestu!

Začutite svoj novi dom še preden se začne gradnja ali obnova. Z našim načinom projektiranja, oblikovanja in predstavitve si boste bodoči dom lažje predstavljali in se vanj vživeli ter tako nabavili optimalno notranjo opremo.

Prenova hiše – Vse na enem mestu!

Video: vizualizacija prenove hiše.

Video simulacija – kako prenoviti hišo?

Več video vsebin lahko vidite na našem YouTube TV kanalu Prenova hiše

Nudimo vam celovit izbor notranje opreme – od tlakov in dekoracije sten, do svetil in seveda pohištva. Odvisno od vaših želja vam oblikujemo in izdelamo pohištvo po meri. Lahko pa izbirate tudi v širokem prodajnem programu industrijskega pohištva, italijanskih proizvajalcev.

Prenovili smo hišo z bazenom.

Pred začetkom del vam pripravimo tudi vse potrebne ponudbe za material in mojstre za izvedbo. Na tak način se lahko prenova hiše finančno optimizira. Sama prenova pa je tudi časno usklajena.

V kolikor pa so potrebni večji arhitekturni posegi pa arhitekt poskrbi za nov PGD načrt ter ostalo potrebno dokumentacijo.

Kot novost vam lahko ponudimo tudi virtualno resničnost 360° pogled z očali.

Začutite Vaš novi dom še preden se začne gradnja ali obnova.

Prenova hiše v Novi Gorici

Celovita prenova hiše iz leta 1968.

Prenova hiše - video vizualizacija

Prenova hiše na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Prenavljate hišo? NE SKRBITE, SPROSTITE SE. ZA VSE POSKRBIMO MI - OD IDEJE, 3D DESIGNA DO DOSTAVE IN MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ.

Prenova hiše