Prenova hiše na ključ

Obnova stanovanjske hiše, od začetne ideje do končne izvedbe. Nudimo vam celovito prenovo stanovanja ali hiše na ključ. Pri nas dobite vse na enem mestu!

Začutite svoj novi dom še preden se začne gradnja ali obnova. Z našim načinom projektiranja, oblikovanja in predstavitve si boste bodoči dom lažje predstavljali in se vanj vživeli ter tako nabavili optimalno notranjo opremo.

Prenova hiše na ključ – Vse na enem mestu!

Video: vizualizacija prenove hiše.

Video simulacija – kako prenoviti hišo?

Več video vsebin lahko vidite na našem YouTube TV kanalu Prenova hiše

Nudimo vam celovit izbor notranje opreme – od tlakov in dekoracije sten, do svetil in seveda pohištva. Odvisno od vaših želja vam oblikujemo in izdelamo pohištvo po meri. Lahko pa izbirate tudi v širokem prodajnem programu industrijskega pohištva, italijanskih proizvajalcev.

Prenovili smo hišo z bazenom.

Pred začetkom del vam pripravimo tudi vse potrebne ponudbe za material in mojstre za izvedbo. Na tak način se lahko prenova hiše finančno optimizira. Sama prenova pa je tudi časno usklajena.

V kolikor pa so potrebni večji arhitekturni posegi pa arhitekt poskrbi za nov PGD načrt ter ostalo potrebno dokumentacijo.

Prenova hiše na ključ je celovit projekt, pri katerem se prevzame vodstvo in izvedejo vse potrebne korake za preoblikovanje vaše hiše v skladu z vašimi željami. Tu je nekaj korakov, ki jih običajno vključuje prenova hiše na ključ:

  • Načrtovanje in oblikovanje: Prvi korak je posvetovanje s strokovnjaki, kot so arhitekti in oblikovalci, ki vam bodo pomagali pri načrtovanju prenove. Skupaj boste pregledali vaše želje, potrebe in proračun ter oblikovali načrt, ki bo izpolnil vaša pričakovanja.
  • Pripravljalna dela: Pred začetkom prenove se izvedejo pripravljalna dela, kot so odstranitev starega pohištva, talnih oblog, sten in drugih elementov. To bo omogočilo čisto podlago za nadaljnjo prenovo.
  • Strukturne spremembe: V tem koraku se izvajajo strukturne spremembe, kot so odpiranje sten, spreminjanje postavitve prostorov, dodajanje ali odstranjevanje pregradnih sten ali izdelava dodatnih prostorov, kot so podaljški, nadstreški ali terase.
  • Vodovodne in električne instalacije: Naslednji korak je prilagajanje vodovodnih in električnih instalacij novim potrebam in postavitvi prostorov. To vključuje preureditev vodovodnih cevi, namestitev novih napeljav, vtičnic, stikal in drugih električnih komponent ter prilagoditev ogrevalnih sistemov.
  • Notranja oprema: Po izvedbi strukturnih sprememb se začne namestitev notranje opreme. To vključuje namestitev novih talnih oblog, ploščic, oken, vrat, omaric, kuhinje, kopalnice in drugih elementov, ki bodo dali hiši svež videz.
  • Dokončanje in dekoracija: Ko so osnovni elementi nameščeni, sledi dokončanje detajlov, kot so namestitev svetil, kljuk, stikal, zaključni premazi na stenah, talnih oblogah in drugih površinah ter dekoriranje prostora s pohištvom, dodatki in tekstilom, ki ustvarjajo prijetno vzdušje.

Prenova hiše na ključ je obsežen projekt, ki zahteva strokovno znanje in izkušnje. Pomembno je sodelovati s kakovostnimi izvajalci, ki bodo poskrbeli za celoten postopek in zagotovili kakovostno izvedbo prenove.

Kot novost vam lahko ponudimo tudi virtualno resničnost 360° pogled z očali.

Začutite Vaš novi dom še preden se začne gradnja ali obnova. Oglejte si še prenova stanovanja na ključ. Vse na enem mestu!

Prenova hiše v Novi Gorici

Celovita prenova hiše iz leta 1968.

Prenova hiše - video vizualizacija

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 1.02.-28.2.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše