Vrtno pohištvo

Vrhunsko vrtno pohištvo za hiše s karakterjem.

Vrhunsko Italijansko vrtno pohištvo polepša zunanjo podobo hiše. Privoščite si najboljše. Lepo, prestižno Italijansko vrtno pohištvo.

Izredno lepo in dovršeno oblikovano vrtno pohištvo, primerno za zunanje prostore.

Ob bazenu, na vrtu, na pokriti terasi ali na prostem. Trpežno in kvalitetno vrtno pohištvo.

Pestra in raznolika ponudba vrtnega pohištva. Pokličite nas, da izberemo tisto najbolj primerno za vaše brezskrbno druženje v zavetju vašega vrta, terase, bazena.

Lepo vrtno pohištvo lahko obogati videz vašega vrta ali drugega zunanjega prostora. Nekaj razlogov zakaj izbrati lepo in kvalitetno vrtno pohištvo:

  • Trajnost: Kvalitetno vrtno pohištvo je izdelano iz trpežnih materialov, ki so odporni na vremenske vplive in se ne bodo hitro obrabili ali razpadli. To pomeni, da boste lahko dlje časa uživali v svojem vrtnem pohištvu, ne da bi ga bilo treba pogosto nadomeščati.
  • Varnost: Kvalitetno vrtno pohištvo je zasnovano in izdelano tako, da je varno za uporabo. Izdelano je s kakovostnimi materiali in se ne bo zlahka zlomilo ali razpadlo, kar pomeni manjše tveganje za poškodbe.
  • Estetika: Kvalitetno vrtno pohištvo je običajno lepo oblikovano in estetsko privlačno. Če izberete kakovostno pohištvo, boste dobili izdelek, ki izgleda dobro in izboljša videz vašega vrta ali drugega zunanjega prostora.
  • Udobnost: Kvalitetno vrtno pohištvo je pogosto oblikovano z udobjem v mislih. Ima oblazinjenje, ki nudi oporo in udobje, ali pa je oblikovano za optimalno držo telesa. To omogoča bolj prijetno in udobno bivanje na vašem vrtnem pohištvu.
  • Naložba: Čeprav kakovostno vrtno pohištvo običajno stane več kot pohištvo slabše kakovosti, je to običajno pametna naložba v dolgoročno zadovoljstvo in udobje. Kvalitetno pohištvo bo trajalo dlje in vam zagotavljalo prijetnejše in udobnejše bivanje na prostem, kar bo zmanjšalo potrebo po pogosti zamenjavi pohištva.
  • Naravni videz: Vrtno pohištvo iz naravnih materialov, kot so les ali ratan, lahko dodajo naravni videz vašemu vrtu ali drugemu zunanjemu prostoru. Leseno pohištvo na primer lahko ustvari rustikalni videz, ki se odlično poda k naravnemu okolju.
  • Barve: Kvalitetno vrtno pohištvo je na voljo v različnih barvah, kar vam omogoča, da izberete barve, ki ustrezajo vašemu okusu ali slogu vašega vrta. Če želite svetlejši videz, lahko izberete vrtno pohištvo v živahnih barvah, medtem ko vam lahko bolj umirjene barve pomagajo ustvariti mirno in sproščujoče okolje.
  • Oblike: Vrtno pohištvo je na voljo v različnih oblikah in velikostih, kar vam omogoča, da izberete pohištvo, ki se prilega velikosti vašega vrta ali drugemu zunanjemu prostoru. Na primer, lahko izberete majhno mizo in stolčke, če imate manjši vrt, medtem ko lahko večje vrtno pohištvo uporabite, če imate velik vrt ali teraso.
  • Funkcionalnost: Vrtno pohištvo je zasnovano tako, da ponuja funkcionalnost, ki vam omogoča, da uživate v vašem zunanjem prostoru. Na primer, lahko izberete stolček za ležanje ali vrtno mizo z mrežo za senčenje, ki vam omogoča, da se sprostite na soncu, hkrati pa se zaščitite pred neposredno sončno svetlobo.

Zato, če želite uživati v kvalitetnem in trajnem vrtnem pohištvu, je vredno razmisliti o naložbi v izdelek, ki je zasnovan za zadovoljstvo in udobje, ki bo trajalo dlje časa.

Vse te lepote lahko pomagajo ustvariti privlačen in udoben vrt ali drug zunanji prostor, kjer se lahko sprostite in uživate v naravnem okolju.

Lahko vam pomagamo pri izrisu in opremi vaše nove hiše, bazena, vrta…

Začutite Vaš novi dom še preden se začne graditi.

VSE ZA OPREMO DOMA NA ENEM MESTU!
Reference | Oglejte si mnenja naših strank

Vrhunsko Italijansko vrtno pohištvo.

Italijansko vrtno pohištvo je znano po svojem vrhunskem oblikovanju, kakovosti in trajnosti. V Italiji je vrtno pohištvo običajno izdelano iz visokokakovostnih materialov, kot so les, aluminij, kovina in umetni materiali. Nekateri najbolj priljubljeni italijanski oblikovalci vrtnega pohištva so B&B Italia, Emu, Ethimo, Roda, Tribù in Varaschin. Njihovi izdelki so znani po svojem elegantnem in sodobnem dizajnu ter izjemni kakovosti. Italijansko vrtno pohištvo je običajno zasnovano tako, da se dobro prilega v okolje vrta ali terase, kjer bo uporabljeno. Ponavadi gre za zelo udobno pohištvo, ki je primerno za različne aktivnosti na prostem, kot so sončenje, branje, obedovanje ali druženje s prijatelji. Pri nakupu italijanskega vrtnega pohištva je pomembno izbrati izdelke, ki so primerni za vaše potrebe in okolje, kjer boste pohištvo uporabljali.

V kolikor potrebujete nasvete ali 3D izrise vaše terase, pergole,... nas kontaktirajte.

Vrtne sedežne garniture

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija VESELI DECEMBER -15% na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 6.12.-20.12.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše