Reference

Predstavljamo vam nekaj naših referenčnih projektov. Nudimo vam načrtovanje in oblikovanje prostorov zasebnih in poslovnih objektov ter njihovo izvedbo.

Vabimo vas na ogled objavljenih projektov, ki so po svoji vsebini raznoliki toliko, kolikor so raznolike želje naročnikov. Da je vsak zaključen projekt rezultat predanega in strokovnega dela ter usklajen z željami naročnika, terja čas in širok razpon strokovnega znanja, ki ga v našem projektivnem biroju Proambient tudi dobite.

Referenčni objekti

Projektiramo, vizualiziramo notranjo opremo, arhitekturo ter zunanjo ureditev.

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija v času sejma DOM: BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 8.03.-30.3.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše