Načrtovanje notranje opreme

Celovit načrt notranje opreme

Barvna študija, konkretizacija materijalov in tekstur, oblikovanje osvetlitve s konkretnim izborom svetil in oblikovanje pohištva z dobavo in montažo.

Načrtovanje notranje opreme zajema štiri sklope notranjega opremljanja oz. oblikovanja in sicer: primeren izbor tlakov, dekoracijo sten, oblikovanje stropov in notranjo opremo v celoti.

Izbor tlakov pogojuje namembnost prostora in njegova praktična uporabnost (parket, keramika, laminat, vinil, pluta, naraven kamen, izlivni tlaki, …).

Med dekoracije sten prištevamo: barve, tapete, fototapete, večja ogledala, zidne obloge (kamnite, lesene, plastične, …). Nenazadnje pa tudi zidne niše, ki jih običajno poudarimo z osvetlitvijo, različne pohištvene kombinacije v obliki poličnikov, … Ne smemo pa pozabiti tudi na likovna dela, še posebej tista v zanimivih oblikah in večjih formatih.

Z načrtovanjem stropov se dotaknemo dveh segmentov: dekorativnega, kjer s kaskadno znižanimi stropovi vnašamo v prostore dinamičen in poseben izgled ter funkcionalen, ki zajema načrtovanje in oblikovanje stropne osvetlitve.

Notranja oprema, med katero poleg pohištva prištevamo tudi dodatke za dom (večje vaze, kipce, ogledala, ), kopalniško opremo v celoti, gospodinjske aparate, … oblikujemo skladno z željami naročnika in v povezavi z možnostmi, ki nam jih prostor dopušča.

Da bo načrtovanje notranje opreme vašega novega doma, poslovnega prostora, počitniškega objekta, … potekalo stilno usklajeno in časovno načrtovano nas kontaktirajte. Z strokovnim pristopom bomo načrtovali in opremili vaše prostore.

Vse za opremo doma na enem mestu.

Načrtovanje notranje opreme.

Načrtujemo in izvedemo vso notranjo opremo za hišo, stanovanje ter poslovne prostore. Vsa notranja oprema na enem mestu!

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 1.02.-28.2.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše