3D izris pohištva

Tu je nekaj razlogov, zakaj bi se odločili za 3D izris pohištva ter ga mogoče nadgradili tudi z vrhunsko vizualizacijo celotnega ambienta.

Video vizualizacija prenove hiše

3D izris pohištva je osnovna storitev pri prodaji pohištva. V našem studiu to izvedemo na najvišjem – vrhunskem nivoju. Nudimo tudi video vizualizacijo pohištva, virtualno resničnost VR360,….

Oglejte si naše referenčne izrise pohištva.

Odločitev za 3D izris pohištva ima številne prednosti. Tu je nekaj razlogov, zakaj bi se odločili za 3D izris pohištva:

  • Boljša vizualizacija: 3D izris pohištva omogoča boljšo vizualizacijo in predstavitev pohištva, kot bi to naredili z dvodimenzionalno skico ali načrtom. S 3D izrisom lahko dobite realističen in natančen prikaz pohištva, kar vam omogoča boljše razumevanje njegovega izgleda, dimenzij in funkcionalnosti.
  • Spreminjanje načrtov: S 3D izrisom lahko enostavno spreminjate načrte in eksperimentirate z različnimi postavitvami, barvami in materiali, preden se odločite za končno izbiro. To vam lahko prihrani čas in denar, saj lahko hitro odpravite možnosti, ki vam niso všeč.
  • Izbira materialov: S 3D izrisom pohištva lahko enostavno preizkusite različne materiale in teksture, preden se odločite za končni izbor. To vam lahko pomaga pri izbiri najboljše možnosti glede na vaše potrebe, proračun in estetske preference.
  • Hitrejša izdelava: S 3D izrisom pohištva lahko izdelovalci pohištva hitreje in natančneje izdelajo vaše pohištvo, saj imajo natančne informacije o dimenzijah, oblikah in funkcionalnosti. To lahko prihrani čas in denar, saj lahko izdelek dobite hitreje in z manj napakami.
  • Boljša prodaja za mizarje: Če izdelujete in prodajate pohištvo, lahko 3D izrisi pohištva pomagajo potencialnim kupcem bolje predstaviti vaše izdelke, kar lahko izboljša prodajo.

V celoti gledano je 3D izris pohištva koristno orodje, ki vam lahko pomaga pri načrtovanju in izdelavi pohištva.

3D izris pohištva

Vrhunski 3D izrisi pohištva

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 1.02.-28.2.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše