Klasično – stilno pohištvo

Pohištvo v klasičnem stilu odlikuje eleganten in bogat izgled. Stilno pohištvo zaznamujejo bogati detajli in izrezljani inserti.

Klasično, stilno pohištvo sodi med najbolj dovršeno oblikovano notranjo opremo. Kjer je poleg klasičnega, stilnega pohištva pomembno v prostorih upoštevati tudi specifične lastnosti, kot so materijali, barve, premišljeno oblikovani stropovi in dekoracija sten, je potreben temeljit načrt notranje opreme, da bo stanovanje odražalo popoln in celosten klasičen izgled.

Da bo klasično stilno pohištvo pravilno umeščeno v prostor je pomemben 3D načrt. Pri klasičnem stilnem pohištvu gre za razmerje med bogatim izgledom in velikostjo posameznih prostorov. Zagotoviti pravilno razmerje terja strokoven pristop in dobro pripravljen načrt.

Stilne kuhinje

Stilne kuhinje

Prenova hiše na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Prenavljate hišo? NE SKRBITE, SPROSTITE SE. ZA VSE POSKRBIMO MI - OD IDEJE, 3D DESIGNA DO DOSTAVE IN MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ.

Prenova hiše