3D izris hiše

Vrhunski 3D izrisi hiše

Pred začetkom gradnje ali rekonstrukcije hiše je modro narediti 3D simulacijo končnega stanja z realističnimi materiali. Z našim načinom dela, 3D izrisov, vizualizacijo ter izvedbo lahko vašo idejo ali sanje oblikujemo v realnost.

Izvajamo naslednje vrste 3D izrisov:

3D izris hiše.

3D izris stanovanja.

3D izris hotela.

3D izris restavracije.

3D izris pisarne ter ostalih poslovnih prostorov.

3D izris notranje opreme.

3D izris okolice.

3D izris hiše – video simulacija


Nekatere prednosti, ki jih lahko pridobite, če se naredi 3D izris hiše, so:

  • Boljši pregled nad projektom: 3D izris hiše vam omogoča, da si ogledate projekt s različnih zornih kotov in tako lažje razumete njegovo strukturo in načrtovanje.
  • Spreminjanje in prilagajanje: 3D izris vam omogoča, da spreminjate in prilagajate svoj projekt po potrebi, preden se lotite gradnje. To vam lahko prihrani čas in denar, saj se lahko v zgodnji fazi identificirajo morebitni problemi in jih rešijo.
  • Vizualizacija: 3D izris hiše vam omogoča, da si predstavljate, kako bo hiša videti, ko bo končana. To je lahko koristno pri odločanju o barvah, teksturah in materialih ter pri načrtovanju notranje opreme.
  • Komunikacija s strokovnjaki: 3D izris lahko olajša komunikacijo med vami in izvajalci, saj lahko bolje razumete njihove predloge in ideje.
  • Marketing: 3D izris hiše je lahko učinkovito marketinško orodje za prodajo nepremičnine. Potencialni kupci si lahko ogledajo hišo v virtualnem prostoru, preden se odločijo za ogled v živo.

Skratko lahko 3D izris hiše pomaga pri načrtovanju, gradnji in prodaji hiše ter prispeva k boljši vizualizaciji in razumevanju projekta.

Kar izrišemo lahko tudi dobavimo. V 3D izrisu so vsi materiali foto-realistični. Nudimo tudi opcijo projektiranja ter prenove hiše na ključ.

Vabljeni k ogledu naših referenčnih objektov.

3D izris hiše

Celovita prenova hiše v Novi Gorici.

3D izris hiše - Video predstavitve - reference

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 1.02.-28.2.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše