Projekt notranje opreme

Projekt notranje opreme sodi med najpomembnejše investicije pri gradnji hiše.

Skrbno načrtovanje s kakovostno, realistično predstavitvijo notranje opreme v celoti vam pričara občutek bivanja v novem domu, še preden se gradnja ali opremljanje začne.

Projektiranje notranje opreme terja celovit pristop, tako v temeljitem pogovoru z naročnikom, kot tudi kasnejši izvedbi. Zaupajte nam, da vam izdelamo projekt notranje opreme, s katerim si boste olajšali izvedbo notranje ureditve vašega novega doma.

V tako raznoliki ponudbi notranje opreme, kot smo ji priča danes, je velikokrat težko izbrat in usklajeno oblikovat prostore. Vsi si želimo lepega in prijetnega doma, nenazadnje tudi praktičnega.

Prenova hiše na ključ

S projektom notranje opreme vam izdelamo načrt, ki vam služi kot smerokaz. V njem je izbrana celovita notranja oprema, od tlakov, pohištva, svetil ter dekoracije sten. Notranja oprema je ustrezno 3D izrisana v vaših prostorih, tako ni več dileme ali je izbrano pohištvo ustrezno ali izbrana keramika ustreza karakteristikam vaše kopalnice in ali oblikovana osvetlitev zagotavlja dovolj svetlobe.

Pokličite nas, da se dogovorimo za uvodni sestanek in skupaj začrtamo pot vašega novega doma.

Projektiranje notranje opreme

Projektiranje notranje opreme

Video predstavitev projekta notranje opreme hiše

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše