Talne obloge

Projektiramo, vizualiziramo ter položimo vse vrste talnih oblog.

Med talne obloge prištevamo parket, laminat, vinil, keramiko, samoizlivne tlake, kamnite tlake, pluto, ... Pri izboru talnih oblog je pomembna namembnost prostora in njegova praktična uporabnost.
Talne obloge so pomemben element notranje opreme - naj bi predstavljale trajno rešitev vsakega doma ali poslovnega prostora. Izboru talnih oblog je pomembno nameniti večjo pozornost in premišljeno odločitev.

Med talne obloge prištevamo parket, laminat, vinil, keramiko, kamnite oz. granitne obloge, samoizlivne tlake, pluto.

Katero talno oblogo izbrati je odvisno predvsem od namembnosti prostora (v kopalnicah je želja po keramiki, v spalnicah po parketu ali laminatu, …) in praktične uporabnosti (vzdrževanje, čiščenje, …). To sta kriterija, ki običajno prednjačita pri večini ljudi, ni pa nujno, da je temu tako.

Parket v kopalnicah in keramika v spalnicah sta odločitve, ki so čedalje bolj prisotne. Temu botruje tehnologija ogrevalnih talnih sistemov ter nenazadnje same želje po točno določenem materialu.

Oglejte si tudi zunanje lesene talne obloge.

Preberite si še nekaj namigov glede talnih oblog.

Pri izbiri talnih oblog za hišo je pomembno upoštevati nekaj dejavnikov, kot so funkcionalnost, estetika, trajnost, cena in vzdrževanje. Obstaja veliko različnih vrst talnih oblog, ki se med seboj razlikujejo po materialu, izgledu, trpežnosti in ceni. Nekatere od najpogostejših vrst talnih oblog za hiše so:

  • Laminatne plošče: Laminatne plošče so enostavne za namestitev, cenovno ugodne in trpežne. Na voljo so v različnih barvah in vzorcih.
  • Lesene talne obloge-parket: Lesene talne obloge so lahko draga možnost, vendar so zelo privlačne in dodajo toplino in naravni videz v hišo.
  • Keramične ploščice: Keramične ploščice so zelo trpežne in enostavne za čiščenje. Na voljo so v različnih barvah in vzorcih. Primerne tudi, če imate razposajene domače ljubljenčke.
  • Vinilne talne obloge: Vinilne talne obloge so cenovno ugodna možnost in so na voljo v različnih vzorcih in barvah. So tudi zelo enostavne za čiščenje in vzdrževanje. Niso pa primerne za čisto vse prostore.
  • Tepihi: Tepihi so mehka in udobna izbira za talno oblogo. So na voljo v različnih barvah in vzorcih, vendar so manj trpežni kot druge talne obloge. Vzdrževanje je lahko bolj zahtevno/dražje.

Pri izbiri talnih oblog za hišo je pomembno, da upoštevate vaše potrebe in želje ter se posvetujete s strokovnjaki, da izberete najbolj primerno in trajno rešitev.

Za več informacij glede talnih oblog, nas pokličite.

Vrhunski parket, polaganje ribja kost

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija VESELI DECEMBER -15% na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 6.12.-20.12.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše