Mize in stoli

Moderni stoli in mize

Stoli in mize so ključni elementi pohištva v vsakem domu ali pisarni. Njihova vloga ne le v funkcionalnosti, ampak tudi v oblikovanju prostora, je izjemno pomembna.

Stoli: Stoli so več kot le sedežna površina; so izraz sloga, udobja in funkcionalnosti. Različni stoli so primerni za različne prostore in namene. Na primer, jedilni stoli so običajno zasnovani tako, da so udobni med obroki, medtem ko pisarniški stoli poudarjajo ergonomijo za udobno delo. Naslanjači so odlična izbira za sproščanje v dnevnem prostoru.

Materiali, uporabljeni pri izdelavi stolov, so raznoliki, vključno z lesom, kovino, plastiko in oblazinjenjem. Sodobni oblikovalci stremijo k inovativnim rešitvam, ki združujejo estetiko, udobje in trajnost.

Mize: Mize so osrednji del mnogih prostorov, od jedilnice do delovnih prostorov. Prav tako kot pri stolih, so tudi pri mizah na voljo različne vrste in slogi. Jedilne mize so običajno večje in so namenjene skupinskemu obedovanju, medtem ko so pisalne mize zasnovane za delo ali študij.

Materiali miz so prav tako raznoliki – od masivnega lesa do stekla in kovine. Različne oblike in velikosti miz omogočajo prilagajanje vsakemu prostoru. Nekatere mize imajo tudi dodatne funkcije, kot so predali ali poličniki za shranjevanje.

Združitev stolov in miz v celovito oblikovano notranjost lahko bistveno prispeva k udobju in estetiki prostora. Izbor prave kombinacije je odvisen od funkcionalnosti prostora, osebnega okusa in želenega stilskega vtisa.

Širok izbor miz in stolov v srednjem višjem cenovnem razredu. Oglejte si še: Italijanske jedilniške mize

Vrhunske mize in stoli

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše