Keramika – klasični stil

Elegantna keramika v klasičnem stilu

Bela in črna keramika. Keramika s cvetličnimi vzorci. Keramika v imitaciji marmorja in lesa. Črtasti vzorci na keramiki. Klasična, pravokotna oblika keramike, pa tudi šestkotna keramika z okroglimi inserti. Mozaik, kot pika na i. Vse to in še več je keramika, oblikovana v klasičnem stilu.

Da bo keramika v klasičnem stilu prišla lepo do izraza so primernejši večji prostori. Zaradi tekstur, odbojev, kombinacij keramika v klasičnem stilu potrebuje dovolj velike površine, da se izrazi v vsej svoji eleganci.

V kolikor so prostori manjši, potem je pomemben izbor v svetlejših, barvnih niansah. Pravtako so pomembni tudi odboji – keramika v visokem sijaju.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše