Pohištvo

Pohištvo za vsak dom

V našem studiu projektiramo in oblikujemo unikatno pohištvo po naročilu, ki Vam ga izdelajo naši mizarji. Lahko pa vam ponudimo tudi serijsko, italijansko pohištvo priznanih proizvajalcev od srednjega do vrhunskega razreda. Pohištvo ter vsa notranja oprema na ključ.

Pohištvo po meri.

Naši mizarji so vrhunsko usposobljeni in imajo najmodernejšo tehnologijo za izdelavo pohištva srednjega, višjega in vrhunskega cenovnega razreda. Izdelano po meri, slovenski proizvod!

V kolikor vam pohištvo po meri ne ustreza, imamo tudi širok izbor serijskega-tipskega pohištva priznanih italijanskih proizvajalcev pohištva po ugodnih cenah ter hitri dobavi.

Vrhunske video vizualizacije pohištva

Če želite prilagoditi pohištvene elemente in notranja vrata Vašim željam, pričakovanjem in prostoru ter imeti hišo ali stanovanje opremljeno v istem stilu in materialih je najboljša odločitev pohištvo izdelano po meri s predhodno 3D vizualizacijo.

Naš celovit projekt notranje ureditve stanovanja vključuje tudi vrhunsko fotorealistično 4K vizualizacijo.

Začutite Vaš novi dom še preden se odločite za nakup pohištva, notranjih vrat, svetil ter ostale notranje opreme.

Video prestavitev prenove notranje opreme hiše

Ponudimo vam lahko vse pohištvo za opremo doma: Kuhinje, dnevne sobe, jedilnice, spalnice, sedežne garniture, otroške sobe,…

Za več informacij o našem delu nas pokličite ali obiščite v našem studiju.

Začutite Vaš novi dom še preden se odločite za nakup pohištva.


VSE ZA OPREMO DOMA NA ENEM MESTU!

Pohištvo ProAmbient.

Pri izbiri pohištva za hišo je pomembno upoštevati funkcionalnost, estetiko, kakovost in udobje. Glede na to, da je hiša običajno večja od stanovanja, imate več prostora za različne kose pohištva in lahko bolj izkoristite prostor za shranjevanje.

Tukaj je nekaj kosov pohištva, ki jih lahko vključite v svojo hišo:

  • Dnevna soba: Dnevna soba je običajno najbolj obiskan prostor v hiši in zato je pomembno izbrati pohištvo, ki je udobno in funkcionalno. Zofa, fotelji, klubski stoli, regali in police so lahko odlična izbira za opremo dnevne sobe.
  • Spalnica: Spalnica je vaš osebni prostor za počitek, zato je pomembno izbrati kakovostno posteljo, nočne omarice in garderobno omaro, ki vam bodo zagotovile udobno spanje in dovolj prostora za shranjevanje vaših oblačil.
  • Kuhinja: Kuhinja je srce vaše hiše, zato je pomembno, da je funkcionalna in praktična. Otoček, kuhinjski otok, jedilna miza in stoli so ključni kosi pohištva, ki vam bodo omogočili pripravo hrane, druženje in obedovanje.
  • Jedilnica: Jedilnica je prostor za družinske večerje in praznovanja, zato je pomembno izbrati kakovostno jedilno mizo in stole, ki bodo udobni in vizualno privlačni.
  • Delovna soba: Delovna soba ali domača pisarna je prostor, kjer opravljate svoje delo in izobraževanje, zato je pomembno izbrati pisalno mizo, stol in omare za shranjevanje dokumentov, ki vam bodo zagotovili dovolj prostora in udobja pri delu.

Pri izbiri pohištva za hišo je pomembno tudi upoštevati vaš osebni okus in stil, ki se ujema s celotno estetiko vašega doma.

Vrhunska kuhinja Val

Projektiranje ter izdelava vrhunskih kuhinj po meri.

Vrhunska kuhinja po meri

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše