Pohištvo

Pohištvo za vsak dom

V našem studiu projektiramo in oblikujemo unikatno pohištvo po naročilu, ki Vam ga izdelajo naši mizarji. Lahko pa vam ponudimo tudi serijsko, italijansko pohištvo priznanih proizvajalcev od srednjega do vrhunskega razreda. Pohištvo ter vsa notranja oprema na ključ.

Pohištvo po meri.

Naši mizarji so vrhunsko usposobljeni in imajo najmodernejšo tehnologijo za izdelavo pohištva srednjega, višjega in vrhunskega cenovnega razreda. Izdelano po meri, slovenski proizvod!

V kolikor vam pohištvo po meri ne ustreza, imamo tudi širok izbor serijskega-tipskega pohištva priznanih italijanskih proizvajalcev pohištva po ugodnih cenah ter hitri dobavi.

Vrhunske video vizualizacije pohištva

Če želite prilagoditi pohištvene elemente in notranja vrata Vašim željam, pričakovanjem in prostoru ter imeti hišo ali stanovanje opremljeno v istem stilu in materialih je najboljša odločitev pohištvo izdelano po meri s predhodno 3D vizualizacijo.

Naš celovit projekt notranje ureditve stanovanja vključuje tudi vrhunsko fotorealistično 4K vizualizacijo.

Začutite Vaš novi dom še preden se odločite za nakup pohištva, notranjih vrat, svetil ter ostale notranje opreme.

Video prestavitev prenove notranje opreme hiše

Ponudimo vam lahko vse pohištvo za opremo doma: Kuhinje, dnevne sobe, jedilnice, spalnice, sedežne garniture, otroške sobe,…

Za več informacij o našem delu nas pokličite ali obiščite v našem studiju.

Začutite Vaš novi dom še preden se odločite za nakup pohištva.


VSE ZA OPREMO DOMA NA ENEM MESTU!

Vrhunska kuhinja Val

Projektiranje ter izdelava vrhunskih kuhinj po meri.

Vrhunska kuhinja po meri

Prenova hiše na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Prenavljate hišo? NE SKRBITE, SPROSTITE SE. ZA VSE POSKRBIMO MI - OD IDEJE, 3D DESIGNA DO DOSTAVE IN MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ.

Prenova hiše