Svetila

Vrhunska svetila za dom, svetila za hišo, delovna osvetlitev poslovnih prostorov.

Nudimo projektiranje svetlobe z vrhunskimi fotorealističnimi vizualizacijami hiše, stanovanja, poslovnega prostora,... Svetloba je pomemben dejavnik, ki vpliva na dobro (ali slabo) počutje v prostoru. Ločimo splošno, delovno in ambientalno osvetlitev prostorov. Pri namembnosti osvetlitve je pomemben izbor barve in moči svetilnosti, nenazadnje pa tudi oblike in želen stila samega svetila.

Svetila predstavljajo pomemben element pri oblikovanju prostorov.

Moderna svetila ali klasično oblikovana svetila. Svetila in osvetlitev prostorov so pomembna, saj svetloba, pa čeprav umetna, vpliva na počutje v prostoru.

Da dosežemo želen efekt, tako po funkcionalnosti, kot tudi obliki vam nudimo v sklopu projekta notranje opreme tudi načrtovanje osvetlitve. V tem poglavju objavljamo nekaj primerov virtualne fotografije, skozi katero je lepo razvidna raznolikost svetlobnih segmentov.

Iz naše široke ponudbe notranjih in zunanjih svetil pa tudi nekaj primerov, ki so po svoji obliki tako funkcionalni, kot tudi domiselni in elegantni.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše