Klasične stilne spalnice

Klasične stilne spalnice so narejene iz lesa. Mizarski mojstri jih izdelujejo še vedno po istih metodah, kot so jih nekoč izdelovali njihovi predniki.

Klasične stilne spalnice. Brezčasne oblike iz masivnega lesa, furnirja ter laminata. Kombinacije materialov omogočajo tudi ugodnejše cene ter hitrejšo dobavo.

Stilizirani vzorci ter mehke in zaobljene linije so osnovni elementi spalnic, oblikovanih v klasičnem stilu.

Naj bosta udobje in počitek osnovno vodilo, pri opremljanju vaše nove spalnice. Pokličite nas in izbrali bomo tisto najboljšo prav za vas.

Spalnice v klasičnem stilu so znane po svoji elegantni in čudoviti estetiki, ki odraža tradicionalno oblikovanje. Tu je nekaj ključnih elementov in značilnosti, ki jih lahko najdemo v spalnicah v klasičnem stilu:

  • Pohištvo: Stilne spalnice običajno vključujejo pohištvo z bogatimi lesenimi zaključki, kot so hrast, mahagonij ali češnja. Postelje imajo lahko oblikovane lesene okvirje, visoke vzglavnike in izrezljane detajle. Nočne omarice, omare in komode so prav tako pogosto izdelane iz lesa z izrezljanimi detajli.
  • Barvna shema: Klasični stilni slog spalnic običajno uporablja nevtralne barve, kot so bež, smetana, siva in rjava. Ti odtenki ustvarjajo umirjeno in elegantno vzdušje. Dodatki in tekstil lahko vključujejo bogate tone, kot so bordo, zelena ali temno modra, da dodajo nekaj globine in topline.
  • Oblikovni detajli: Stilni slog spalnice je znan po svojih oblikovalskih detajlih. To vključuje izrezljane lesene detajle na pohištvu, vzorce tapet, reliefne stene, oblikovane preproge in lestenec s kristali. Te podrobnosti dodajajo eleganco in razkošje prostoru.
  • Tekstil: Klasična spalnica pogosto vključuje bogate tekstilne materiale, kot so svila, brokat, žamet ali damask. Posteljnina, pregrinjala, zavese in blazine imajo lahko ornamentalne vzorce, cvetlične motive ali čipko. Običajno se uporabljajo tudi okrasni blazine in pregrinjala, da se dodajo teksturalni in barvni poudarki.
  • Simetrija: Klasični slog spalnice pogosto vključuje simetrično postavitev pohištva. Na primer, postelja je običajno postavljena v središče sobe s posteljnimi omaricami na obeh straneh. Ta simetrija ustvarja ravnovesje in harmonijo v prostoru.
  • Dodatki: Klasične spalnice pogosto vključujejo dekorativne dodatke, kot so ogledala v okrašenih okvirjih, kipi, porcelanasta posoda, svečniki in svečniki ter druge okrasne predmete. Te dodatke je treba izbirati previdno, da se ohrani klasičen slog in se izogne preobremenjenosti prostora.

To so le nekateri ključni elementi, ki jih lahko najdete v spalnicah v klasičnem stilu. Pomembno je omeniti, da je klasični slog lahko prilagodljiv glede na osebne preference in sodobne interpretacije, zato obstaja nekaj variacij v klasičnem oblikovanju spalnic.

Oglejte si tudi spalnice v modernem stilu: moderne spalnice

Masivne spalnice v elegantnem klasičnem stilu

Posteljni sistemi so dimenzij: 120x200, 140x200, 160x200, 180x200cm. Prikazana opcije je tudi z dvižnim mehanizmom.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Jesenska akcija -15% na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 2.10.-18.10.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše