Pisarniško pohištvo – Direktor

Pisarniško pohištvo za vodje podjetja

Exskluzivne serije Italijanskega pisarniškega pohištva.

Pisarne vodilnih delavcev morajo odražati moč in avtoriteto. Običajno so direktorske pisarne večje. V njih se nahaja večja pisalna miza, manjša sejna miza in seveda omare. Zagotovo je najbolj pomemben kos pohištva pisalna miza. Le-ta mora biti dovolj velika in glede na oblikovno zasnovo prostora mora izstopati.

Predlagane slikovne rešitve povzemajo nekaj idej in domiselnih rešitev.

Za več informacij in pripravo ponudbe nas pokličite.

Pisarniško pohištvo za direktorja je običajno narejeno iz kakovostnih materialov in ima prestižen videz, ki odraža položaj in ugled direktorja v podjetju. Med najbolj priljubljenimi kosi pisarniškega pohištva za direktorje so direktorske mize, direktorski stoli, regali in omare.

Direktorska miza je običajno velika in ima številne predale, ki omogočajo shranjevanje dokumentov, računalnika in drugih potrebnih pripomočkov. Direktorski stol pa mora biti dovolj udoben, da lahko direktor udobno sedi, tudi če dela več ur zapored.

Poleg tega lahko direktorju priporočimo tudi obiskovalske stole in sedežne garniture za sprejem strank in obiskovalcev, kot tudi konferenčne mize in stoli za sestanke in poslovna srečanja.

Pri izbiri pisarniškega pohištva za direktorja je pomembno, da se uskladi z ostalim pohištvom v prostoru in da izraža stil, kakovost, prestiž, ki jo želi direktor predstaviti svojim poslovnim partnerjem.

Začutite Vašo novo pisarno še preden se odločite za nakup pohištva z našimi vrhunskimi 3D izisi.

VSE ZA OPREMO PISARNE NA ENEM MESTU!

Pohištvo ProAmbient.

Direktorsko pisarniško pohištvo

Nudimo celovit servis od ideje do izvedbe.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše