Pohištvo po meri

Pohištvo izdelano po meri lahko maksimalno prilagodimo dimenzijam prostora. Oblike in materijali pohištva so oblikovani izključno za vas. Govorimo o unikatnem pohištvu, ki je v maksimalni meri prilagojeno vašim željam in potrebam. Kontaktirajte nas, da se dogovorimo za pripravo celovitega načrta notranje opreme, izdelane po meri.

Stanovanje opremljeno s pohištvom po meri

Pohištvo izdelano po meri, lahko v maksimalni možni meri prilagojeno vašemu načinu življenja, navadam in pričakovanjem. Predpogoj za dobro načrtovano pohištvo po meri je uvodni sestanek, kjer se opredelijo potrebe in želje naročnika. Na podlagi vaših vsakodnevnih navad, hobijev, … vam bo oblikovalec oz. arhitekt temu primerno izrisal pohištvo po meri. V kolikor ste veliki ljubitelj literature in v stanovanju nimate primernega prostora za knjižnico, potem bo zagotovo dnevni regal moral zadostiti potrebi po zadostnemu številu polic (odprtih, zaprtih, steklenih, lesenih, pisanih, ….). Vsi dobro vemo, kako pomembna je delovna površina, za katero se šolar (sam ali s sošolci) uči, piše domače naloge, ….

Naši mizarji izdelujejo kvalitetno pohištvo po meri, ki je tudi cenovno ugodno. Slovensko pohištvo po meri ponujamo predvsem zato, ker ga označuje odlična evropska kakovost.

V kolikor niste privrženec pohištva po meri in vam le-to ne ugaja vam ostane na izbiro naša pestra ponudba tipskega serijskega – industrijskega pohištva, kjer vam bomo na podlagi strokovnega posveta predlagali najboljšo rešitev za vaše prostore. Seveda lahko tudi serijsko pohištvo prilagodimo vašim dimenzijam prostora določene kose pohištva pa naredimo po meri.

Kuhinja po meri

Kuhinje po meri

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše