Kuhinje po meri

Industrijske kuhinje po meri, hitro in ugodno.

Kuhinje po meri ProAmbient. Pokličite nas in izdelali vam bomo vašo sanjsko kuhinjo po meri. Naši mizarji imajo znanje in tehnologijo za izdelavo kuhinj ter ostalega pohištva po meri.

Prednost izdelave kuhinje po meri je predvsem ta, da kuhinjo lahko v karseda možni meri prilagodimo svojim potrebam in željam. Da bi to dosegli 100% je seveda idealno, da kuhinjo izrišete še preden imate načrt arhitekture – torej, preden so začrtane stene in okna v prostoru. Šele potem, ko je vaša idealna kuhinja izrisana, prilagodite oz. izrišite stene, okna in vrata tega prostora.

V vsakem primeru prostorske omejitve obstajajo, a vendar je pristop k udejanjanju želja bistveno boljši, kot pa da kasneje, ko so prostori že opredeljeni in celo že zgrajeni iščemo rešitve, ki mogoče samo polovično zadovoljijo naše želje in potrebe po notranji opremi in razporeditvi. Takšen pristop oblikovanja pohištva ne velja samo za prostor kuhinje, temveč tudi za preostale prostore.

Pokličite nas, da se dogovorimo za sestanek in izdelavo 3D načrta kuhinje, ki je popolnoma prilagojena prostoru. Na podlagi načrta pa bodo naši mizarji naredili kuhinjo po meri.

V našem studiu smo specializirani za vrhunske 3D izrise kuhinje po meri. Poleg izrisa kuhinje po meri pa vam lahko ponudimo tudi kompletno prenovo kuhinje, vključno z:

– obnovo instalacij,

– študio, dobavo ter montažo svetil,

– pleskanje ter dekoracijo sten(kamnite obloge, tapete,…),

– sanacija tlakov ter zamenjava talnih oblog,

– dostavo in montažo nove kuhinje.

Vse za opremo doma na enem mestu! Celovite rešite notranje opreme.

Kuhinja Po Meri Val
Kuhinja Po Meri Val

Zakaj izbrati kuhinjo po meri?

Izbira kuhinje po meri ima številne prednosti, ki jih ne moremo dobiti pri standardnih, že narejenih kuhinjah. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj bi se odločili za kuhinjo po meri:

  1. Popolno prilagajanje prostoru: Kuhinja po meri je oblikovana in izdelana posebej za vaš prostor. To pomeni, da se popolnoma prilega dimenzijam in postavitvi vaše kuhinje, ne glede na to, ali imate majhen ali nepravilno oblikovan prostor. S tem lahko izkoristite vsak kotiček in prostor v kuhinji.
  2. Individualnost in edinstvenost: Kuhinja po meri vam omogoča, da izrazite svoj osebni slog in okus. Lahko izbirate med različnimi materiali, barvami, zaključki in oblikami ter ustvarite kuhinjo, ki je povsem unikatna. S tem boste imeli kuhinjo, ki se popolnoma ujema z vašo vizijo in estetiko.
  3. Prilagodljivost funkcionalnosti: Pri kuhinjah po meri imate popolno nadzor nad funkcionalnostjo. Lahko prilagajate razporeditev elementov, odlagalnih površin, globino omaric, višino pultov in druge podrobnosti glede na vaše potrebe in želje. Tako lahko ustvarite kuhinjo, ki bo popolnoma prilagojena vašim delovnim navadam in načinu življenja.
  4. Kvaliteta in vzdržljivost: Kuhinje po meri so običajno izdelane iz visokokakovostnih materialov in imajo vrhunsko izdelavo. Izvajalci ponavadi uporabljajo trpežne materiale, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost. S tem se zmanjša potreba po popravilih ali zamenjavah na dolgi rok.
  5. Dodatne funkcionalnosti in posebni elementi: Kuhinje po meri omogočajo vgradnjo dodatnih funkcionalnosti in posebnih elementov, kot so organizatorji predalov, vgrajene osvetlitve, posebni shranjevalni sistemi in drugi prilagojeni dodatki. To vam omogoča maksimalno izkoristitev prostora in povečanje učinkovitosti uporabe kuhinje.

Seveda, kuhinja po meri je lahko nekoliko dražja in zahteva več časa za izdelavo, vendar pa prinaša veliko prednosti, ki vam omogočajo, da ustvarite popolnoma prilagojeno in edinstveno kuhinjo.

Prenavljate kuhinjo?

Imate posebne dimenzije?

So vaše želje nenavadne ali niso v skladu s trenutno modo?

NE SKRBITE, SPROSTITE SE. ZA VSE POSKRBIMO MI – OD IDEJE, 3D DESIGNA DO DOSTAVE IN MONTAŽE.

Kuhinja po meri Val

Vrhunska kuhinja po meri

Pohištvo po meri

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše