Kuhinje po meri

Kuhinje po meri ProAmbient. Pokličite nas in izdelali vam bomo vašo sanjsko kuhinjo po meri. Naši mizarji imajo znanje in tehnologijo za izdelavo kuhinj ter ostalega pohištva po meri.

Prednost izdelave kuhinje po meri je predvsem ta, da kuhinjo lahko v karseda možni meri prilagodimo svojim potrebam in željam. Da bi to dosegli 100% je seveda idealno, da kuhinjo izrišete še preden imate načrt arhitekture – torej, preden so začrtane stene in okna v prostoru. Šele potem, ko je vaša idealna kuhinja izrisana, prilagodite oz. izrišite stene, okna in vrata tega prostora.

V vsakem primeru prostorske omejitve obstajajo, a vendar je pristop k udejanjanju želja bistveno boljši, kot pa da kasneje, ko so prostori že opredeljeni in celo že zgrajeni iščemo rešitve, ki mogoče samo polovično zadovoljijo naše želje in potrebe po notranji opremi in razporeditvi. Takšen pristop oblikovanja pohištva ne velja samo za prostor kuhinje, temveč tudi za preostale prostore.

Pokličite nas, da se dogovorimo za sestanek in izdelavo 3D načrta kuhinje, ki je popolnoma prilagojena prostoru. Na podlagi načrta pa bodo naši mizarji naredili kuhinjo po meri.

V našem studiu smo specializirani za vrhunske 3D izrise kuhinje po meri. Poleg izrisa kuhinje po meri pa vam lahko ponudimo tudi kompletno prenovo kuhinje, vključno z:

– obnovo instalacij,

– študio, dobavo ter montažo svetil,

– pleskanje ter dekoracijo sten(kamnite obloge, tapete,…),

– sanacija tlakov ter zamenjava talnih oblog,

– dostavo in montažo nove kuhinje.

Vse za opremo doma na enem mestu! Celovite rešite notranje opreme.

Kuhinja po meri Val

Vrhunska kuhinja po meri

Pohištvo po meri

Prenova hiše na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Prenavljate hišo? NE SKRBITE, SPROSTITE SE. ZA VSE POSKRBIMO MI - OD IDEJE, 3D DESIGNA DO DOSTAVE IN MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ.

Prenova hiše