Keramika v imitaciji lesa

Lesne teksture hrasta, oreha, javorja, ... in veliki formati, ki ponazarjajo efekt pravih lesenih desk.

Izbor različnih debelin, 3,5 mm; 5,5 mm; 6,5mm in 1,4 cm

Keramika v imitaciji lesa ima dve prednosti: enostavno vzdrževanje in občutek topline.

Izbiramo lahko med različnimi formati in lesnimi teksturami in dekorji. Debeline keramike so različne: 3,5 mm; 5,5 mm; 6,5 mm in 1,4 cm. Prav tanjše opcije so primerne tudi za stenske obloge. Nenazadnje je tanka keramika enostavna tudi pri prenovah, saj jo lahko polagamo čez obstoječe tlake. Več o tem si lahko preberete na tej povezavi.

Lesne imitacije omogočajo tudi zanimive dekorje, kot so mozaiki, šestkotne oblike.

Keramika imitacija lesa je vrsta keramičnih ploščic, ki posnemajo videz in teksturo lesa.

Keramika imitacija lesa ponuja estetsko privlačno in trajno alternativo pravemu lesu. Ploščice so na voljo v različnih velikostih in oblikah, ter imajo različne vrste tekstur, barv in vzorcev. Sodobne tehnologije izdelave keramike imitacija lesa omogočajo izjemno realističen videz, ki ga je težko ločiti od pravega lesa.

Keramika imitacija lesa ponuja več prednosti pred pravim lesom. Ker je keramika neobčutljiva na vlago, je primerna za uporabo v kopalnicah, kuhinjah in drugih vlažnih prostorih, medtem ko je pravi les občutljiv na vlago in se lahko poškoduje ali deformira. Poleg tega keramika imitacija lesa ni dovzetna za bolezni, škodljivce ali gnilobo, ki lahko prizadenejo pravi les. Keramika ima tudi visoko odpornost proti obrabi in madežem, kar jo naredi primerno za visoko obremenjene površine, kot so hodniki in kuhinje.

Keramika imitacija lesa ponuja tudi enostavno vzdrževanje, saj je enostavna za čiščenje in ne potrebuje posebnih postopkov ali izdelkov za nego. Ker keramika ne zahteva nobenega vzdrževanja, kot ga zahteva pravi les, je lahko dolgoročno tudi bolj ekonomična izbira.

Skupaj z estetskimi in funkcionalnimi prednostmi pa keramika imitacija lesa omogoča tudi ohranjanje naravnega videza lesa brez krčenja gozdov ali uporabe redkih lesnih vrst. To je pomemben dejavnik za tiste, ki želijo ustvariti naraven videz svojega doma in hkrati skrbeti za okolje.

Za več informacij ter svetovanje se oglasite v našem studiu.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše