Protizdrsna keramika Safetouch

Keramična površina z visoko protizdrsnostjo, hkrati pa je mehka in prijetna na dotik.

To je Safetouch. Edina keramična površina, ki združuje varnost največjega protizdrsnega delovanja z ničelno površinsko hrapavostjo, ki ostane mehka na dotik, z visoko stopnjo enostavnosti čiščenja in vzdrževanja.

Safetouch ponuja absolutno neprekinjeno uporabo, tako v zaprtih prostorih kot na prostem, tudi ob prisotnosti najstrožjih predpisov. Narava te površine, ki združuje neverjetno vsestranskost, estetiko in zmogljivost, jo naredi popolno za najrazličnejše uporabe, pa naj gre za stanovanjske ali javne prostore, v zaprtih prostorih ali na prostem.

Poseben material, uporabljen za izdelavo površin Safetouch, je sestavljen iz mikrogranul steklastega izvora, ki zaradi zelo majhne granulometrije delcev ustvarijo površino brez izrazite in prijetne hrapavosti. Vendar pa na mikro ravni ohrani nepravilnosti, zaradi česar učinkovito ščiti uporabnika pred zdrsom.

Ta tehnologija je vključena v proizvodni proces keramičnega materiala in ostaja učinkovita skozi celotno življenjsko dobo izdelka. Poleg tega njegove posebne lastnosti ne spremenijo elegance izdelka, ki ohranja najvišje estetske standarde in pozornost do podrobnosti.

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše