Dodatki za dom

Dodatki za dom so ključni elementi, ki lahko popestrijo in dopolnijo notranjo opremo ter dodajo osebni pečat prostoru.

Ti dodatki igrajo pomembno vlogo pri ustvarjanju vzdušja, ki odraža osebni slog in interese prebivalcev. Tu je nekaj priljubljenih dodatkov za dom:

  • Blazine in odeje: Raznolike blazine in mehke, udobne odeje lahko dodajo barvo, teksturo in udobje v dnevno sobo, spalnico ali dnevni prostor. Izbor blazin in odej lahko prilagodite letnim časom ali trenutnim notranjim oblikovalskim trendom.
  • Dekorativni predmeti: Umetniška dela, kipci, vaze, svečniki, okrasne škatle in druge dekorativne predmete lahko postavite na mize, police ali druge površine, da dodate estetski poudarek in osebni pečat prostoru.
  • Sveče: Sveče lahko ustvarijo prijetno vzdušje s svojo mehko svetlobo in prijetnimi vonji. Različne vrste sveč, kot so stoječe sveče, dišeče sveče ali plavajoče sveče, lahko dodajo toplino in romantiko prostoru.
  • Rastline in cvetje: Sobne rastline in cvetje lahko dodajo svežino, barvo in naravni element v prostor. Zelene rastline so lahko privlačen dodatek za notranji prostor, medtem ko cvetje prinese barvitost in živahnost.
  • Preproge: Preproge so odličen način, da dodate teksturo, barvo in udobje na tla. Različne vrste preprog, kot so volnene, bombažne, sintetične ali perzijske preproge, lahko dodajo edinstveno vzdušje in stil prostoru.
  • Okvirji za slike: Okvirji za slike omogočajo, da izpostavite svoje najljubše fotografije, umetniška dela ali druge spominske predmete. Izbor okvirjev, ki se ujemajo z notranjo opremo, lahko ustvari personaliziran in domač občutek v prostoru.
  • Svila in tekstil: Kvalitetne tkanine, kot so svila, bombaž, lan ali kašmir, lahko dodajo mehkobo, udobje in eleganco v prostor. Visokokakovostne zavese, prti, posteljnine in brisače lahko pomembno prispevajo k celostnemu videzu prostora.
  • Priročne in domiselne klubske mizice: v različnih oblikah, barvah in materijalih popestrijo sleherni prostor. Lahko so unikatni kosi, ki po svoji obliki tvorijo edinstven izgled.

Pri izbiri dodatkov za dom je pomembno upoštevati uravnoteženost med funkcionalnostjo in estetiko ter izbrati elemente, ki se bodo ujemali z obstoječo notranjo opremo in ustvarili prijetno in privlačno okolje.

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija VESELI DECEMBER -15% na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 6.12.-20.12.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše